| maya_1225 a întrebat:

Sunt bruneta de vreo 4 ani si as vrea sa ma vopsesc satena sau un ciocolatiu ceva ca mai tarziu sa imi fac un blond.nu m-am mai vopsit de 4 luni.am sanse sa imi iasa daca ma fac acasa? funda!

2 răspunsuri:
| Izzﻵ a răspuns:

Salut! prima data trebuie sa te vopsesti mai deschis sa iti iar apoi sa te decolorezi ( chiar daca iti are putin varfurile ) vezi cum iese daca e o culoare deschisa da iti iese blondul daca e inchiza ti se va intampla ca mamei mele ( s`a facut shaten inchis, a vrut sa se faca blonda inapoi si i`a iesit un shaten deala putin mai dechis ) deci ai grija ce faci kiss succes

| Adeline_7224 a răspuns:

Pai acasa cu siguranta nu, tinand cont ca esti bruneta de 4 ani. Mergi la un Stlist bun, pentru ca doar el iti poate scoate culoare pe care o vrei. Decapj, Decolorare toatala acasa e dezastru! sa nu incerci pentru ca vei obtine un Rosuu urat! pe care nu-l mai scoti. Tin sa te anunt ca sora mea a fost tot bruneta, si pentru asi scoate negrul urat a trebuit sa mearga la GETA VOINEA. Au durat ore bune, o echipa de stilisti au reusit sa-i inlature negrul scotandu`i un blond superb. Nu vreau sa-i fac reclama dar daca esti din Bucuresti te sfatuiesc sa te duci la ea.