anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt bune tabletele de la Asus? Am primit de la "mosul" un Nexus 7 si ma intreb cat de buna e happy

Răspuns Câştigător
| 0NewLife a răspuns:

Este o tableta foarte buna, si penteu gaming, dar si pentru browser.

| Carmen100 a răspuns (pentru 0NewLife):

Multumesc, in sfarsit un raspuns ca lumea!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia uite cine se lauda...

| Carmen100 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poftim? Scuza'ma dar nu ma laudam, am pus o intrebare si am specificat modelul tabletei. Si cum adica "ia uite CINE se lauda..."? Ce vrei sa spui?
Nu mi-o lua in nume de rau dar nu iti inteleg punctul de vedere sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu inteleg ce nu intelegi. daca vrei detalii despre miraculoasa ta tableta cauta pe site-ul Asus, care a produs tableta si care stie cel mai bine ce configuratie are. tonguetongue

Eu ceream parerile ceror care au incercat'o, nu informatii.
Si daca nu stii nu mai raspunde degeaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai ace in CUR (da am spus cur) si in noaptea de Revelion inseamna ca esti o persoana foarte trista... Nu te enerva asa tare ca faci riduri
mnah. Happy new year!

Hei, cine zice ca ma enervez? Nu ma cobor la nivelul tau si nu sunt afectata de ce zice oricine.
Tu ai avut orgoliul prea mare si nu ai vrut sa intelegi cand te'am corectat si imi pare rau de oamenii care fac asa...sincer!

| anonim_4396 explică (pentru Carmen100):

Jigneste-o, ma, pe mama ta in noaptea de Revelion!
si sa nu cumva sa te cobori la nivelul meu, ca daca te gesesc. ai sa plangiwinking

Mvai, am sa plang laughing Daca ma gasesti rolling on the floor Deci nu mai pot, mi'au dat lacrimile laughing
Ce visezi mai fata, ai folosit internet'ul si ai invatat de pe net sa ameninti? Pe bune, mi se pare penibil!
Si hai, gata ca deja s-a ajuns prea departe, eu am pus o intrebare si din cauza unui comentariu stupid am ajuns la asa o "conversatie" tocmai in ultima seara din an happy Hai STOP!

| KiGtOgT a răspuns:

E buna

Întrebări similare