| a_2212 a întrebat:

Sunt cam confuz pentru ca eu plac foarte mult o fata care banuiesc ca ma place si ea de asemenea pentru ca imi spune ca sunt dragut si frumos da' tot am eu niste banuieli ca ea tot nu ar vrea sa stea cu mine pentru ca odata nu stiu cum a venit vorba ca ea nu ar vrea sa stea cu baietii de varsta ei si imi spune destul de des ca ea vrea sa devina vedeta(ce i drept arata ca una laughing ) si se cam da mare... vreau sa mi spuneti daca ar merita sa fiu cu ea si daca merita cum sa procedez big grin va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| Gabriel_2779 a răspuns:

Asta e un moft de-al fetelor de varsta preadolescentei. Nu ai cum sa spui ca nu stai cu baieti de varsta ta, daca ea gandeste mai matur nu inseamna neaparat ca gandeste corect! Dar daca tu ai spus ca nu sta cu baietii de varsta ei, inseamna ca nu vrea sa stea nici cu tine, de aici trebuie sa intelegi ca nu trebuie decat sa ii arati ca baietii de varsta ta nu au nimic mai putin decat baietii mai mari ( ma rog baietii mai mari au si ceva mai mare la mijloc laughing ) ia atitudine, scoate-o la un suc/inghetata, ceva ieftinache si dupa aceea spune-i ce simti tongue sper ca ai inteles si ca fundita e a meabig grin

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata`i ca, chiar daca esti de varsta ei, esti mai matur, adica poarta-te ca un baiat mai mare, mai responsabil etc. Daca te respinge, nu`i sfarsitul lumii; inseamna ca nu te meritahappy si ca nu are rost sa plangi dupa eahee hee...asa ca scoate-o in oras, in parc, i-ai apararea in fata baietilor, fie mai mari, fie de aceeasi varst etc.
Sper ca te-am ajutat.happy