| FluturashZburator a întrebat:

Sunt cam nedumerita. Mi-au spus mai multe persane ca eu par mai mare decat sunt. Si nu inteleg de ce. O parere, va rog?! dau FuNdiTa! :*

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De vină este iluzia optică pe care o crează construcția corporală, așa pățesc și eu!
Par mult mai înaltă decât sunt.
Pa, pa.

| cristiiiiiii a răspuns:

Probabil pentru ca esti foarte dezvoltata pentru varsta ta. nu e nici o problema

| τττ a răspuns:

Poate esti mai dezvoltata fizic, dar si mintal. Poate vorbesti,, intelectual" sau te imbraci in nuante inchise, cum ar fi negru sau gri.Ar trebui sa iti traiesti copilaria!

| prizeFTW a răspuns:

Şi eu păţesc la fel!
Sincer, nu este un fel de jignire sau insultă, este un compliment!
Poate că eşti prea dezvoltată pentru vârsta ta, ceea ce nu este un lucru rău, poate ca eşti o fire mai serioasă!
Nu ai de ce să îţi faci griji!
Succes happy

| FluturashZburator explică (pentru prizeFTW):

Multumesc mult. (Raspunsurile voastre chiar ma fac sa ma simt mai bine.) Dar, cand cineva imi spune acest lucru, ma deranjeaza. Pe tine nu?

| tpuforyou a răspuns:

O cauza ar fi vestimentatia, culoarea negru, gri, noantele inchise te fac sa arati mai >mare decat esti < la fel si machiajul, comportamentul tau!
ps... nu este ceva rau in a fi mai matura fata de varsta ta biologica! pa pa )

| allison20 a răspuns:

Poate din cauza fizicului (nu stiu, poate esti mai dezvoltata ca celelalte fete de varsta ta) sau din felul in care vorbesti... acestea te fac sa pari mai matura happy

| kim33 a răspuns:

Depinde daca ai un comportament de copil atunci o pers iti reproseaza ca esti mai mare decat pari si sa adopti un comportament portrivit varstei

| Teodora009 a răspuns:

Nu e nimic rau sa ti se spuna ca pari mai mare decat esti....probabil gandesti mult mai matur decat alte persoane de varsta tahappy