Ascultă muzică, uită-te la un film, vorbeşte la telefon, fă farse, pictează, joacă-te cu animăluţu de casă (Dacă ai), udă florile, fă ceva util prin casă. învaţă. răspunde la întrebări pe TPU. joacă-te cs, lady popular ETC.
Si la mine in oras e o caniculaaa... Stai pe calculator ( pe TPU), poti sa stai la televizor, poti juca carti de unul singur ( suna ciudat dar incearca), uitate la un film de pe ()Filme Gratis()... poti sa iti faci un dus racoritor, BFT --(Fundoi)
Eu la fel nu am ce face, ahi sa vb pe privat si daca ai vreo idee spune-mi si mie/ /
Pai poti vb la tel sa inviti pr la rne sa mai butonezi telecomanda p la televizor pe comp...ai ca face dc sti sa te distrezi
Poti sa citesti o carte de aventuri, poti sa faci niste probleme la matematica, la fizica sau cate ceva pe la limbile straine sau romana.
Pai poti sa iti chemi niste prietene la tine si sa vorbiti de baieti si chestii si mai pe seara poti sa iesi la kolt cu mai multi prieteni ca sa mai vorbiti sa mai radeti, etc...sau poti vb la telefon, sa faci conferinte, sa vb prin sms.uri, sa vb pe mess, sa iti bati joc de unii baieti care te enrveaza, sa iti gasesti un iubit (asta in caz ca nu ai ), daca ai poti sa iesi mai pe seara cu el sa te plimbi, sa mai vorbiti etc sper ca te-am ajutat te puuup:*
Pai poti sa iti chemi niste prietene la tine si sa vorbiti de baieti si chestii si mai pe seara poti sa iesi la colt cu mai multi prieteni ca sa mai vorbiti sa mai radeti, etc...sau poti vb la telefon, sa faci conferinte, sa vb prin sms.uri, sa vb pe mess, sa iti bati joc de unii baieti care te enerveaza, sa iti gasesti un iubit (asta in caz ca nu ai ), daca ai poti sa iesi mai pe seara cu el sa te plimbi, sa mai vorbiti etc sper ca te-am ajutat te puuup:*