anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cam timid si pun suflet in relatia cu prietenii, chiar daca ei nu fac la fel. Dar 18 deja si n-am avut deloc o prietena. Nu vreau ca prietena sa fie din grupul meu de prieteni pentru ca as strica relatia de prietenie, iar o fata pe care nu o cunosc nu sunt in stare sa ma bag in seama cu ea. Cred ca sunt si cam urat, va dau instagramul in privat daca vreti

3 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Incearca sa iti evaluezi nivelul de incredere in tine atunci cand vorbesti cu o fata. Esti sigur pe tine sau sovai? Ele pun foarte mare accent pe increderea in sine, mai mult decat pe aproape orice. Timiditatea apare din lipsa increderii in sine, iar increderea in sine vine odata cu experientele. Deci, problema ta e ca nu ai experiente, si nu ai experiente, pentru ca nu ai incredere in tine. Deci e un cerc vicios, dar nu iti face griji. Atunci cand vorbesti cu o fata, priveste-o in ochi cu incredere, apreciaza asta. Observa-te in permanenta si in relatia cu ceilalti si fii degajat, nu cersi afectiune. Oamenii apreciaza foarte mult sa fii degajat, sa spui glume, uneori chiar espre tine.

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Salut. happy Eu zic să nu te subestimezi, pentru că sigur vei găsi la un moment dat o persoană potrivită, poate chiar când te aștepți mai puțin (asta îți spun din propria experiență, nu vorbesc din cărți sau ca să te fac să te simți bine). Faptul că ești timid nu e neapărat relevant. Dacă vei da de o fată pe care chiar o s-o placi (în adevăratul sens al cuvântului, nu doar un "crush"), vei găsi în tine curajul de a o aborda. Sau, cine știe, poate te va aborda ea. Ideea e că nu trebuie să te grăbești, chiar dacă ai 18 ani și mulți consideră că e "rușinos" să nu fi avut prietenă până acum. Toate vin atunci când trebuie să vină, părerea mea.

| Damonana a răspuns:

In ziua de azi ce foarte greu sa gasesti pe cineva care sa stie ce e iubirea. Adica daca te uiti in jur vezi numai oameni superficiali carora le pasa doar de ei si de propria fericire. Nu iti face griji, sunt sigura ca exista o fata suficient de norocoasa incat sa vada ce persoana minunata esti. Si crede.ma ca aspectul fizic nu conteaza.
Adica mie imi pari o persoana uimitoare si nu zic asta ca vai sa te lingusesc sau sa te fac sa te simti mai bine sau mai stiu eu ce..adica nici nu te cunosc, dar sunt sigura ca ai un suflet bun si cu siguranta meriti pe cineva cel putin la fel de bun ca tine, dar stii cum e, lucrurile bune ti se intampla atunci cand te astepti mai putin. As putea sa mai vorbesc aici pana maine, dar nu vreau sa te plictisesclaughing)
Daca vrei sa mai vb imi poti scrie in privat sau cevahappy
Multa bafta:*