Eh vad ca mai are cineva probleme cu tremuratu de la nervi
Credeam ca sunt singurul
In fine dale sa zaka
Pai eu am cam aceleasi probleme numai ca eu tremur dar nu de frica, ci de nervi. daca vad ca unu intrece masura la joaca cu pumnii sau asa zisele"plesti"(palme pe ceafa) incerc sa-l fac sa se potoleasca, si daca vad ca nu se opreste incep picioarele sa-mi tremure si il iau la bataie pe mine nu ma deranjeaza prea mult acest tremurat.tremuratul la mine trece aproximativ peste 7-8 min
Te inteleg si totusi un boxeor sau un om f stabil nu tremura am observat prosti care nu tremura de frica si nici nau curaj sa dea inapoi. chiar nu inteleg asta. si eu ii iau la bataie, tremur si de nervi sau de ce o fi, pe mine ma cam socheaza instabilitatea asta emotionala si nu imi prea place, sunt baieti care incep conflicte, e normal mereu cand nu incepi tu conflictu ca sa ai teama? ce ii zici sa se potoleasca ca ii dai in gura? daca vine unu la tine si iti zice ba te lovesc. ce ii zici? calmeaza-te sau ce vrei ma ca iti dau eu?
Si ti se pare normal sa fie asa adica... daca vine un prieten de al tau la tine si zice ca lo batut nu stiu care, te duci pentru el sau zici ca nu te bagi, si daca te duci ce faci te ia tremuratu inca de pe drum ca sti ce urmeaza?
Sa stii ca boxeorii sunt foarte buni ca persoane, dulci, nu sunt rai sau alte chestii in afara concursurilor sau antrenamentelor, atunci cand te enerveaza cineva incearca sa eviti sau sa ii spui "**** stai usor ca nu e loc cu mine" sincer, mie poti sa-mi faci ce vrei ca nu ma enervez, dar sa nu ma injuri de morti atat!
Am si eu problema asta si sunt foarte mic pe langa tine am 14 ani! Eu tremur de frica deoarece nu stiu cum prind pumnu. Am mai dat la unu un pumn si am crezut ca l-am omorat.Cam greu o sa scapi de spaima asta.Incearca sa nu dai cu pumnu.Cu palma, capu si picioarele, bafta