anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si am o problema, de anul acesta parca nu mai am niciun chef de ore, mi se par foarte plictisitoare, doar scriem si citim (nu am decat 3 absente), colegii mi se par niste idioti, iar simt ca profesorii ma nedreptatesc la note. Parca nu mai e ce era acum 1 an sau 2. Ce as putea face? sad

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Clasa a 11-a e cea mai dificilă pentru că te pregăteşti foarte mult pentru bac. Da într-adevăr şi în a 12-a te pregăteşti dar mai mult repeţi ce-ai făcut.

Eu îţi spun să nu abandonezi şcoala, ăsta ar putea fi cel mai mare regret al tău.

Numai bine.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Incearca sa devii mai activ la ore, daca nu, stai si astepti sa treaca sentimentul, va trece prin clasa a 12-a cand te vei apuca sa repeti pentru bac (cred ca aproape toate persoanele trec prin asta in clasa a 11-a)

Răspuns utilizator avertizat
| CostaMate a răspuns:

La mine s-a intamplat in clasa a 12-a, era o monotonie, dar trebuie sa incerci sa devii activ la ore, sa incerci sa raspunzi, asta iti va da sentimentul ca poti mai mult, ca vrei sa arati ca esti bun decat altii ( plus ca te simti bine cand dai peste nas la altii tongue )