Nu te lasa nimeni repetent cand esti pe picior de terminare a liceului. Du-te si tu din cand in cand ca nu mori acum. Te-ai dus 11 ani la scoala si acum nu mai vrei sa te duci? Nu zice nimeni sa te duci zilnic dar cat sa nu se adune prea multe absente. Ia scutiri de la medic ca altfel nu ai cum sa scapi de ele. Ce altceva ai de facut? Dupa aia risti sa nu te angajeze nimeni ca nu ai 12 clase. Repet, nu te lasa nimeni repetent daca te arati si tu interesat cat de cat. Ca daca lipsesti cu lunile nu mai poate sa te ajute nimeni
Asta zic și eu nu chiar cu lunile dar o sapt 2 pe luna cu siguranță...nu îmi place frt ce sa fac stau și ma uit pe tel sa vad cât *** mai e din ora..Am urât locul asta din a 5 a nu știu dc colegi fraieri profesori stricți trebuie sa stai în banca nu poți ieși când vr din cls nici sa mergi la baie, nici sa mănânci e o prostie locul asta nu înțeleg dc a băgat 12 ani când putea sa lase 10 și 8 sa fie obligatorii
"stau și ma uit pe tel sa vad cât *** mai e din ora"
Unde te uiti tu pe tel, ca e interzis cu telefoane in timpul orelor!
Tu de fapt n-ai mai dat deloc pe la scoala.
Nu ai pic de disciplina. Viitor somer!
Te ineci ca tiganul la mal!
Mai au doar juma de an si in loc sa termini liceul, tu absentezi ca sa ramai repetent, ca apoi sa mai faci 2 ani de liceu la seral si sa ajungi din nou aici.
Încerc sa nu mai lipesc din modul 2 doar o săptămână motivat și acum sunt la scl si stau pana la 2 cum e programul
Bineinteles ca te pot lasa repetent! Du-te la scoala ca tot acolo te trimit si parintii tai!
La fiecare 20 absente nemotivate ai cate 1 punct scazut la purtare.
Mai jos de 7 esti direct repetent.
Daca nu esti in stare sa mergi acum la scoala 5-6 ore, ce vei face cand te angajezi cu norma intreaga - 8 ore pe zi? Intrebi angajatorul "pe bune e abia noiembrie?" Nici leafa n-o sa vezi!
Mihai473736 întreabă: