| danadaniela a întrebat:

Sunt clasa a 12a, la mate-info si vreau sa ma mut la un alt liceu, la filologie, insa anul deja a inceput.
Se mai pot face mutari si dupa inceperea anului scolar? La mine oricum situatia e putin mai complicata. Am fost mutata la fara frecventa in semestrul 2 al clasei a 11a ( din cauza unor absente), apoi la sfarsitul anului am dat examenele. Toate bune si frumoase, am dat telefon la scoala pentru a ma interesa daca am trecut examenele, mi s-a confirmat ca da, apoi am fost la scoala pentru a face cererea de a ma re-muta la zi, de fata cu profesorii, diriginta si toata lumea, nefiind insa, anuntata ca mediile mele la examen au fost de doar 5, 75... iar mutarea la zi nu se poate face decat cu mediile peste 7. A fost clar ceva deliberat, ceva facut cu rea intentie. Daca mi s-ar fi spus atunci cand am fost sa fac cererea, adica in vara, ca nu ma pot muta la zi din cauza mediilor, se puteau da niste mariri, si ma puteam muta in alt liceu la zi. Dar nu am fost anuntata.

Mai pe romaneste, in situatia de fata sunt la fara frecventa, in clasa a 12a, insa la fara frecventa se fac 13 clase, nu doar 12. Deci, daca nu reusesc cumva sa ma mut la zi, trebuie sa mai raman 2 ani in liceu. Ce e de facut? Stie cineva daca e o lege scrisa ca in clasa a 12a nu se mai pot face mutari in semestrul 2? Asta ar mai fi singura mea sansa, sa mai reusesc ceva ori in semestrul 2, ori acum dupa 1 octombrie, cand cica s-ar schimba legea invatamantului.

1 răspuns:
| baiatuucupizzza a răspuns:

Da se poate dar cat se poate de repede deoarece se face catalogul si vei fi acolo tot anul scolar daca vrei sa te transferi trebuie sa accepti toate restrictiile liceului adica trebuie sa ai media 10 la purtare si nu mai shiu ce asa e la mine dar poti intreba un prof
Incearca cat de repede