Salut. Te inteleg mai mult decat perfect. Eu stiu adunarea, scaderea..etc. Si cam atat! Mereu am fost pe langa cu matematica. Adevarul e ca nu mi-am dorit niciodata sa o inteleg. Ca sa reusesti putin la matematica..trebuie sa perseverezi, sa intelegi baza, e cea mai importanta..si sa exersezi. Daca te-am ajutat, funda!
Cu greu, cu greu.
Mersi oricum pentru ajutor ^.^
Vorbeste cu profesorul de matematica si roaga-l sa te ajute! Spune-i ca ai dori s ainveti matematica, dar nu stii cu ce sa incepi si cum trebuie lucrat.
Un profesor bun ar fi impresionat de atitudinea ta si te va ajuta.
Iarta-ma ca iti spun dar matematica se invata cu foaia pe masa si pixul in mana, repetand toata baza, incetul cu incetul, apoi sa te apuci calumea si de niste meditatii.
Da, inteleg că se invata cu,, pix, foaie blablabla" dar aveam nevoie de niste metode de invatare poti să stai cu pixu'si foaia in mana 24 din 24 dacă habar n-ai ce și cum să inveti. Okei, inveti teoria dar trebuie să stii să o aplici ca să-ti iese corect si concret un exercitiu, nu? Si sunt diferite metode de a face asta si mă gandeam că poate primesc si eu una din ele.
Toate cele bune *.*