| andreeaaaaalexandraaaaaa a întrebat:

Sunt clasa a 6-a si am o problemă cu matematica.
N-o inteleg deloc efectiv deloc. Semestru'ăsta am rămas corigent cu 4 si pe al 2-lea semestru imi trebuie media 6 să trec si habar n-am cum o să reusesc la celelalte materii mă descurc n-am treabă ^^.
E și vina mea că n-am fost atent la ore și că n-am dat importantă dar vreau să remediez asta.
Sfaturi? cum să fiu bun la matematică?
acum nu vreau olimpic dar cat de cat macar media 7 să-mi iese laughing
scuzati-mi categoria happy
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Salut. Te inteleg mai mult decat perfect. Eu stiu adunarea, scaderea..etc. Si cam atat! Mereu am fost pe langa cu matematica. Adevarul e ca nu mi-am dorit niciodata sa o inteleg. Ca sa reusesti putin la matematica..trebuie sa perseverezi, sa intelegi baza, e cea mai importanta..si sa exersezi. Daca te-am ajutat, funda!

| andreeaaaaalexandraaaaaa explică (pentru HLucian):

Cu greu, cu greu. laughing
Mersi oricum pentru ajutor ^.^

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste cu profesorul de matematica si roaga-l sa te ajute! Spune-i ca ai dori s ainveti matematica, dar nu stii cu ce sa incepi si cum trebuie lucrat.
Un profesor bun ar fi impresionat de atitudinea ta si te va ajuta.

| peperonies a răspuns:

Gasesti pe cineva sa iti explice ce nu intelegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-ma ca iti spun dar matematica se invata cu foaia pe masa si pixul in mana, repetand toata baza, incetul cu incetul, apoi sa te apuci calumea si de niste meditatii.

| andreeaaaaalexandraaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Da, inteleg că se invata cu,, pix, foaie blablabla" dar aveam nevoie de niste metode de invatare poti să stai cu pixu'si foaia in mana 24 din 24 dacă habar n-ai ce și cum să inveti. Okei, inveti teoria dar trebuie să stii să o aplici ca să-ti iese corect si concret un exercitiu, nu? Si sunt diferite metode de a face asta si mă gandeam că poate primesc si eu una din ele.

Toate cele bune *.*