| Tfucaresm7 a întrebat:

Sunt clasa a 9 a,imi place destul de mult de un baiat de la mine din clasa care si el ma place foarte mult pentru ca mi-a mai dat niste mesaje in perioada asta de vacanta,a incercat sa se bage in seama cu mine, si am,, vorbit" putin pe mesaje dar am incetat sa ne mai scriem pur si simplu.Este destul de timid, nu prea are treaba cu fetele.Este calm, la locul lui si mereu il vad cum se uita la mine, si de ceva timp si eu ma uit la el si ma gandesc la el.As vrea sa-i dau un mesaj pe insta,sa ma bag eu in seama cu el de data asta dar am orgoliul prea mare si ma gandesc ca dupa va crede ca sunt moarta dupa el, desi sunt sigura ca se va bucura enorm ca i-am dat mesaj, ce sa fac?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Da-i ocazia sa te invite la o plimbare, daca nu esti sigura de el nu ii propune nimic tu personal dar incearca sa petreci timp alaturi de el in pauze pana va deveni destul de confortabil cu tine astfel incat sa iti faca o propunere.

| Violleta2022 a răspuns:

Pretinde ca ai nevoie de ajutor la teme si intreaba-l ceva.

| dullcat a răspuns:

Cu orgoliul vei pierde mult in viata.Calca peste el si scrie-i baiatului un mesaj, fiindca asta nu e gest disperat deloc si nici nu inseamna ca esti moarta dupa el.S-ar fi tradus asa daca ii scriai zilnic sau la cateva zile in vacanta, pe mai multe retele social media, sa faci orice ca sa iti acorde atentie etc.Bafta.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai și invers daca ar fi fost, nu s-ar fi interpretat la fel?
In plus, nu tu ai spus că îl iubești?
Eu îți recomand să te mai bagi și tu in seama cu el din când în când.