| schoky a întrebat:

Sunt clasa a7a, intru dupa amiaza, cum imi pot organiza timpul? Luni intru la 14 si vin la 20 si acelasi lucru mi se intampla si in alte zile, as vrea sa imi spuneti cum as putea sa imi organizez timpul avand in vedere ca vreau sa fac i slectii de chitara, care drumu dureaza cam 30 min si lectia 1h 40 min. ...Cum pot sa invat, scriu si sa fac si chitara? Multumesc!

4 răspunsuri:
| VladRO a răspuns:

Waww, ce nasol ca intri dupa amiaza, e o prostie asta, si eu cred ca o sa intru de dupa amiaza, dar inca nu e sigur, se aud doar niste zvonuri happy pai dimineata iti faci temele, te culci la ora 9-10 nu mai tarziu, te odihnesti, te trezesti la 7 iti faci temele, si apoi daca iti mai ramane liber te mai duci pe afara inainte de scoala... Nu o sa ai timp de activitati extrascolare... Asta cu programul de dupa-masa mi se pare cea mai mare imbecilitate posibila

| Betty18 a răspuns:

La 20 mananci apoi pleci la cursuri...sa zicem ca te culci la 22 si te trezesti si tu la 8(depinde ce teme ai sau cat ai de invatat)termini tu in maxim 5 ore9ori poti dormi mai mult daca ai mai putin..asta daca esti o fata care invata(eu invat mai putin dar depinde de fiecare)dupa ce termini te relaxezi o ora la tv la pc sau faci tu cv ce vrei apoi din noi la scoala.

succes

| Betty18 a răspuns:

4 ore dar te trezesti la 7laughingscuze am calculat gresit...trebuie sa intelegi ca imi era somnlaughing

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programeaza-ti lectiile de chitara in zilele in care iesi mai devreme, nu la orele20 ca e deja tarziu, iar creierul numai functioneaza la parametrii optimi. Lectiile pentru scoala sa le poti face de dimineata, asta insemnand sa te trezesti pe la 7-8am.