| Pooc a întrebat:

Sunt clasele 5 - 8 si as vrea sa-mi pun un piercing in limba, vara asta si parinti mei sunt cam asa si asa. as vrea sa stiu daca ti se spune ceva la scoala. si cum te simti dupa? dau fundita...

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Eu am avut piercing in limba si a fost destul de ok, adica 2 saptamani o sa ai limba umflata ...si o sa fi putin sasait/a, te doare putin (iei ceva calmante)...si mananci doar supalaughing
Dupa ce trece umflatura ie foarte misto, dar o sa te plictisesti dupa un timp de ellaughing...eu l-am tinut aproximativ un an si l-am scoshappy
Oricum daca iti pui ai grija, mai bine meri la un salon specializat si ti-l faci acolo, or sa iti mai deie ei detalii in legatura cu astahappy

1 răspuns:
| EmHinoki a răspuns:

Nu iese prea tare in evidenta mai ales ca este in limba,deci nu ar avea de ce sa.ti spuna nimeni nimic la scoala cat timp nu atragi atentia asupra lui. Totusi nu inteleg de ce vrei unul. Esti minora si nu cred ca in salon se va baga sa faca asa ceva, iar la prieteni sau alti oameni care ti.l fac pe strada sa nu apelezi! Ti se poate infecta ft ft rau. Anyway dupa ce ti-l faci cateva zile iti este limba umflata, nu poti manca si vorbii normal si exista riscul de a se infecta. Eu cred ca ar trebui sa renunti la ideea asta, nu e atat de grozava happy, dar tu faci cum crezi