anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cls 8 si azi la scoala profa de mate m-a prins cum le vindeam eu colegilor de pe la alte clase tigari mai ieftine decat la magazin. Si ea m-a amenintat ca ma duce la directoare, ca imi scade nkta la purtare, etc, iar eu nu stiam ce sa mai fac.
Totusi intr-un final i-am zis:,,Doamna, daca dumneavoastra vindeti prin scoala culegeri de mate si ii mai si obligati pe elevi sa le cumpere, eu de ce sa nu le pot da tigari?", si mi-a zis,, esti obraznic! Mai discutam noi...".
Apoia s-a sunat si am mers la ora.
Eu sunt foarte bun la matematica(am 2 de 10 si un 9 pana acum), deci daca se apuca sa ma asculte din toata materia mai putin de un 9 n-are cum sa-mi dea. Oare o sa se razbune pe mine?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte buna replica i-ai dat laughing ce tare a fost asta laughing in fine, culegerea e educativa. Tigara e altceva si afecteaza sanatatea.

| Agirl2000 a răspuns:

Nu e ca si cum ai vinde droguri. Ai voie sa vinzi țigări mai ieftin sau chiar mai scump si nu are cum sa iti scadă nota la purtare.Nu e chiar asa simplu sa faci asta pentru ca trebuie sa se faca un întreg consiliu si nu se baga ea in treaba asta sigur.