| loolaa13 a întrebat:

Sunt cls a 6 (stiu ca sunt cam mica) si un baiat de la mine din clasa ma tot intreba daca vreau sa fiu cu el. mi-a promis ca o sa ma simt bine langa el, dar am mai fost iubita lui si sincer ma simteam in lanturi. I'am zis de 10 ori ca nu vreau sa mai fiu cu el, si tot insista. Am inventat un prieten, si tot imi zice sa'l las pentru el. Ce'i pot spune ca sa ma lase in pace?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Continua sa-l respingi, dar nu numai prin vorbe, ci si prin gesturi. Si, prin acest lucru vreau sa zic, ca va trebui sa devii mai enervanta ca sa zic asa, adica cand vorbesti cu el, sa fii asa mai cu nasul pe sus, mai enervanta sa-i dai raspunsuri seci, scurte si la nimereala fara pasare. Crede-ma, cu acest tratament ii va trece "amoru" pentru tinehappy. O zi frumoasa!

| ChocaholicBi a răspuns:

Pai si eu am avut deaface cu din astia. Enervanti la cumle X-(! Crede-ma ca singurul mod in care poti scapa de el este sa ii spui tare si raspicat,, Nu ma intereseaza! Inceteaza cu obsesia asta! `` si gata. Daca nu... Mult succes la reuzat pana intr-a 8-ahee hee

| Johnny_3797 a răspuns:

Sa-i spui ca nu si gata, ca nu mai simti nimic pentru el si nici nu doresti sa-l mai vezi nici sa vorbesti si vei spune ca te rog sa te lase in pace daca nu vei chema pe cineva acolo vezi si tu.Mult succes happy