| Reeey a întrebat:

Sunt cls a 8-a saptamna viitoare am examenele de capacitate. directoru azi mi-a dat brosurile alea. si tata a vazut nu stiu ce in belgia pe stiri ( stiri din romania ) ca azi e ultima zii pentru depus dosarele pentru licee. e adevarat? sau cand trebuie sa dau dupa examene intre 29-1? va rog am nevoie urgent ca mama vrea sa se duca maine la scoala si ma enerveaza si. va rog help me dau funda mersi

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Deci... azi e ultima zi pentru depus cererile de inscriere pentru examenul national, dar asta cred ca a facut diriga voastra la scoala. Dupa examene si dupa ce se afla notele se completeaza aia cu liceele si pe urma dupa ce intri la liceu depui dosarul tau.
NOROC SI EU DAU EXAMENU crying, AM NEVOIE DE noroc happy si de subiecte usoare tongue

4 răspunsuri:
| Alexandra_7889 a răspuns:

Nu trebuia sa faci o cerere si sa scrii acolo sa binevoiasca directorul scolii sa iti aprobe inscrerea la examen aia este inscrierea de faptwinking sper ca am fost de ajutor

| VincentVlnt a răspuns:

Crek dupa examen, mie nu mi-a cerut foaia cu liceele happy

| Anarchist a răspuns:

Eu cred ca dupa examene. daca era acum atunci stiam deoarece si eu sunt clasa a 8a si imi spuneau parintii.

| byy a răspuns:

Dosarul de inscriere la liceu il depui dupa ce te-a repertizat la luiceul respectivwinkingsi eu sunt tot a 8awinking