| ingerasul20dragostei a întrebat:

Sunt comentibile ciresele cu viermi?

15 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

laughing laughing Sunt satioase, 2 in 1 si masa si desert, iar daca viermele e si suculent, devine 3 in 1 si masa si desert si lichid de potolit setea rolling on the floor

| want2bMajestic a răspuns:

Vezi ca o sa mananci cirese care o sa contina proteinerolling on the floor

| Parintele a răspuns:

Trebuiesc evitate. Daca le mananci din greseala nu-i nimic. dar trebuiesc evitate, cel putin din ratiuni de igiena.

| andreea_8479 a răspuns:

Daca tie iti plac... dc nuwinking

| Sunshine_2005 a răspuns:

Cred ca sunt comestibile...sincer,nu am incercat... dar de ce nu ar fi?laughing

| allube a răspuns:

Comestibile sunt, ca sunt de-ai casei dar nu stiu chiar daca e placut. Dar daca n-ai nici o greata, care-i problema?

| Onutzu a răspuns:

De ce nu? Un pic de carne nu strica laughing laughing

| Onutzu a răspuns:

De ce nu? Un pic de carne nu strica laughing laughing

| endofstory a răspuns:

Fructele cu viermi sunt un semn foarte bun ca nu sunt crescute fortat, artificial

| laura_2327 a răspuns:

In momentul asta, sincer eu mancam cirese dar acum...arunc o privire peste ele inainte sa le papa :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici nu ma mai uit ce mananc big grin, sigur sunt comestibile.
Acum ne ingrijoram de faptul asta dar ce sa zicem de perioada cand mancam doar cirese de tara, frumoase, rosii...credeti ca nu aveau viermisori?
Sau daca tu cumperi de la magazin cirese si acasa constati ca au... le arunci?
Ai putea sa le lasi sub apa rece si apoi la frigider, viermisorii ies si apoi le mai speli odata... da nu stiu daca mai ai curaj sa le mananci... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt, sunt. Eu sunt vegetariana si nu prea ma incanta ideea de "carnita", dar si ciresele alea necoapte, perfecte, fara gauri, AU VIERMI. si alea pe care scrie ca n-au. N-au viermi decat daca au fost stropite cu substante foarte toxice... E o chestie naturala si pe vremuri lumea manca fara sa se uite ce au inauntru(chiar daca erau foarte coapte si aveau gauri, ciresele pe care eu incerc sa le evit, desi si restul au viermi). Inainte aveam o obsesie de a ma uita in interiorul tuturor fructelor inainte sa le mananc si am descoperit ca nu exista cireasa fara vierme. Sunt mici, albi, si se ascund in carnea ciresei daca nu e coapta bine si nu are "bube". Orice ai face, ei sunt acolo. Inchide ochii si mananca, nu te ranesc cu nimic, au 2 mm si sunt comestibili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa cumpar un kg de viermi din cirese.Tel.0742942357

| Andrei900Boss a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa pescuiesti mie cam frica de viermi sa le mananc

| mari_1595 a răspuns:

Eu una, le-am mancat fara grija pana acum cand am gasit intr-un articol precum ca viermii din cirese ies din ouale depuse de...muste. Bleah! chiar acum mananc cirese si le deschid pe fiecare in parte. E-adevarat, parca nu mai au acelasi gust, dar nu renunt la ele. Am mai citit ca daca le pui in apa cu otet, ies toti viermii. O sa incerc si asta.(comestibili or fi, cine stie, ca doar nu-s mai urati ca aia verzi pe care-i mananca chinezii)

Întrebări similare