| Larisamonica a întrebat:

Sunt complexa de cum arat...
Am 27 ani și am 145 și 37 kg sunt foarte mica de înălțime și foarte slaba m-am săturat să îi aud pe toți cum îmi zic ca par de clasa a 5 a vad unele fete din liceu atât de frumos și eu parca am 10 ani

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Deci 17 ani ai nu 27, am citit mai jos, vezi cine iti reproseaza asa ceva, crezi ca cei de varsta ta care vin cu astfel de afirmatii au prea multa maturitate? Baietii pusi pe glume, fetele in competitie una cu alta, nimeni nu gandeste prea mult ce scoate pe gura.
Mai asteapta putin pana scapi de liceu sa vezi cum faptul ca esti mica nu reprezinta nici o problema, am la munca o colega de intaltimea ta, toata lumea o place, acorzi atentie la ce nu poti schimba, nu are rost, ce poti schimba e modul cum arati, muschiul da forma frumoasa a corpului asadar poti face putin sport sa iti dezvolti musculatura si sa ai un corp frumos, esti perfect in regula happy

| Simpatic a răspuns:

Ai vrut sa zici ca esti complexata, complex e altceva.
Asa este felul tau genetic banuiesc, exceptie ar face daca suferi de anumite afectiuni.
Tu esti ceea ce se numeste miniona, nu esti singura persoana astfel.

Sa iti zic insa partea buna a lucrurilor, sunt destule care la 15 ani arata bine, si arata ca si cand ar avea peste 20 de ani, dar ce sa vezi? cand vor avea 30 de ani nu cumva aplicand principiul exponentialitatii, multe dintre ele nu vor arata oare de 50 de ani? la 30! Iti zic ca multe asa vor fi.
Deci tu prin inversarea principiului de mai sus la 40 vei arata de maxim 30 happy
Ca si inaltime nu mai ai ce face ca si greutate mai poti lua 3-4 kg!

| Violleta2022 a răspuns:

Si daca te-ai saturat, de ce nu faci ceva sa schimbi asta?
De ce nu pui mana sa mananci si sa mai iei in greutate, aratand ca un adult, ca o femeie normala de 27 de ani, dar preferi sa te comporti si sa te plangi, ca o fetita de 9-10 ani?

| dullcat a răspuns:

Te sfatuiesc sa iei legatura cu un nutritionist care sa conceapa un plan in functie de nevoile tale.De la spate oricum vei parea mai tanara decat esti din cauza inaltimii.Si apoi, mi-e greu sa cred ca ti s-a acordat varsta de 11 ani, adica clasa a V-a, fii serioasa.Cine zice asta n-a vazut un copil sau o femeie de aproape 30 de ani in viata asta.laughing) In general se poate citi destul clar pe fata, gat si maini cam ce varsta ai, indiferent cat se acopera unii cu produse de frumusete si skincare.Cand ajungi la maturitate trasaturile ti se inaspresc considerabil, poti avea cearcane, riduri mai mult sau mai putin fine, pete si asa mai departe.Iar sa te compari cu fete de liceu la 10 generatii distanta este pur si simplu gresit, iti face enorm de mult rau pe plan psihic si emotional.Majoritatea arata fix de varsta lor cand le dai jos machiajul si hainele.Tin sa-ti amintesc ca noi, fiindca nu e mare diferenta de varsta, nu am avut o copilarie dominata de marketing si de ideea de a creste inainte de vreme, asa cum se intampla acum.Cred ca la 10 ani aveam haine specifice copiilor, la 15 ani iarasi haine specifice, care nu ne faceau sa para altceva decat suntem.Ma pufneste maxim rasul cand revad poze din copilarie.Nu s-ar putea uita cineva la ele si sa zica ca aveam 20 de ani cand de fapt eram numai de 13-14 ani, chestie care in prezent se intampla. Apoi, inclusiv alimentele imbibate cu tot felul de hormoni etc. isi spun cuvantul asupra dezvoltarii adolescentelor din prezent.

Incearca sa pretuiesti corpul pe care il ai acum, altul nu mai primesti.Nu mai zic ca pe viitor te vei bucura sa arati de 20 si ceva de ani cand tu de fapt ai 40.Vei fi imuna la toate campaniile de marketing antiageing.Repet, priveste si partea plina a paharului.

| Furnicuta000 a răspuns:

Si cine o sa para de 18 ani la 35 ani? Aud?

| Larisamonica explică:

Scuze 17*ani nu 27

| siriusblack98 a răspuns (pentru Larisamonica):

Pfoama și tocmai mă pregăteam să îți cer un insta ceva când am citit ca ai 27 laughing) anyway, ești mignona, ce i rău în asta? Multor bărbați le plac fetele micuțe și drăguțe. Nu îți bate capul ca ești ok.