| Andreea99283838 a întrebat:

Sunt complexata pentru că sunt slabă și arăt rău.Am 1,58 și 41 kg.Sunt foarte slabă.Mi-e rusine să merg la piscina deoarece toți vor râde că nu am forme.Precizez că am 13 ani.

Răspuns Câştigător
| Felissa13Eden a răspuns:

Puiule, eu am 20 de ani si mai sunt si inalta, pe langa faptul ca sunt scandura.
Sincer, din ce am vazut la oameni, se critica foarte mult femeile slabe, dar toata lumea le invidiaza, ca se mentin asa.
Esti frumoasa si la 41 si la 51, la 13 ani nu trebuie sa ai forme, crede-ma.Formele desemneaza maturitatea si tu esti inca mica, bucura-te de asta.
Daca te ajuta cu ceva, eu am 1.76 si 52 de kile si arat ca o scandura, dar ma mandresc al naibii de tare cu asta.Asta sunt, asa oscilez eu 51-53 de kilograme, sanatoasa sa fiu! Cui nu-i place, sa nu se uite. Daca te dezgusta in asa hal corpul cuiva, desi e stupid sa gandesti asa, nu te uiti laughing

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistita, ca la 13 ani nu se uita nimeni la tine.
Du-te si te scalda fara probleme ori pune mana sa mananci, dar serios, ca nu te hranesti suficient.

| Anonima163333 a răspuns:

Nu esti asa de slaba.La varsta ta nu conteaza formele.Nici eu nu am forme, dar cine m-a placut, m-a placut asa cum sunt eu.
Sanatate!

| racuirina a răspuns:

Incearca sa mananci mai mult dar si sa faci sport ( sportul ajuta la tonifiatea muschilor si nu vei mai fi asa slaba (stai linistita sunt unele de 16 ani care nu au forme nu ii mai baga in seama pe cei care zic asta, gandeste-te ca uni isi doresc corpul tau, sper ca te-am ajutata laughing) )