Buna nu iti voi spune sa nu ii bagi in seama ca stiu ca nu vei putea face asta gandeste-te ca toti care rad de tine vor plati cu vrf si indesat sa stii ca exista un Dumnezeu si cei care rad de tine de ras vor ajunge sa stii ca daca acum la adolestenta nu vei fi apreciata pentru cea ce esti vei fi apreciata cand vei vi tanara sau cand vei fi deja adult dar sa stai linistita Dumnezeu nu a adus un om pe lume ca sa il lase pe pamant fara sa fie iubit sa stii ca va veni timpul cand toata lumea iti va spune ca esti frumoasa si vei fi sufocata de toate complimentele sa stii ca toate vin la timpul lor si apropo prietena ta nu cred ca o intereseaza de ce se intampla cu tine eu daca as avea o prietena ca tine i-as fi calcat in picioare pe cei care radeau de tine sa nu mai fi trista ca un baiat frumos vei avea si el te va iubi nespus de mult si tu la fel asa ca nu mai fi trista si zambeste frumuseta se poate castiga cu operatile estetice dar un suflet bun nu poti sa il castigi succes
E da, nu pot sa ma gandesc ca roata se intoarce, nu vreau raul altora, mai ales ca ei nu stiu ce fac si cat ma ranesc.
Ce sa zic :c daca esti cea de pe fotografie iti spun ca esti chiar frumoasa :33 daca te deranjeaza, pur si simplu nu atrage atentia stiind ca esti mai frumoasa ca ea ( poate in inima) poate chiar si pe de afara nu lua aproape de inima ceea ce iti spun toti :c pun pariu ca sunt ei niste uriti care nu au nici chiar parerea proprie ci au spiritul de turma adica ( 1 a zis o prostie si restul dupa el ) cum am mai zis nu atrage atenti o zic din invidie fii fericita :!
As vrea eu sa fiu cea din fotografie).
Daca o sa devii de aia ca fata de pe fotografie ne intalnim noi