| Lilia2621 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 luni, dar pana a fi iubiti am iesit impreuna timp de 3 luni. In ziua cind m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, a inceput sa imi zica ca ma iubeste. Acum 5 ani de zile s-a despartit de iubita lui cu care a stat 3 ani, eu fiind a doua lui iubita. Problema e ca mereu vorbeste de ea, mereu ma compara cu ea. Vorbeste rau de ea, imi zice ca si-a pierdut tineretea cu ea, imi zice ca sunt mult mai buna ca ea etc. Nu e zi in care sa vu vorbeasca de ea. Imi povestese lucrurile care le faceau impreuna, etc. E ok sa imi povesteasca de cind in cind ceva, dar in fiecare zi ma oboseste. Cred ca cunosc viata ei mai bine ca a iubitului meu. Cum sa ii zic sa nu-mi mai vorbeasca de ea? Credeti ca mai sime ceva pentru ea? Au trebut 5 ani, eu cred ca e destul timp ca sa o uite.

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Desi vorbeste urat de ea tot o iubeste.Cu parere de rau zic sa te desparti de el pentru ca nu a uitat-o si nici nu cred ca o sa uite prea curand.

| Me01 a răspuns:

Buna
In 5 ani nici măcar nu trebuia sa mai pronunțe numele iei dar se pare ca el inca nu a uitat-o in totalitate, nu e normal ca in fiecare zi sa vorbească despre ea. Spune-i in fata ca nu vrei sa STI nimic despre trecutul lui cu al iei si poate o sa înceteze sa vorbească despre ea.

| vasilevasi a răspuns:

Vrei sa ne cunoastem si sa fim impreuna? Eu nu ti voi vorbi despre fostele mele partenere, nu e frumos.