Cu mult curaj trebuie sal intrebi de ce te ocoleste... poate are motive propri
Ai putea sa porti o discutie serioasa cu el si sa lamuriti problema, daca el chiar nu mai vrea nu stiu ce e de facut... dragoste cu forta nu prea merge.
succes:*
Vorbeste cu el! Lipsa de comunicare poate distruge o relatie, f usor.Crede-ma am trecut prin asa ceva. Poate are si el probleme, intreaba`l daca mai tine la tine, daca il poti ajuta cumva, sa rezolvati impreuna, daca esti vreo problema...3 luni nu e asa mult timp, cine stie ce are.In cel mai rau caz, poate fi vorba ca si-a dat seama ca nu esti potrivita pentru el, si acum nu stie cum sa iti spuna asta.Mai bine provoaca`l la o discutie serioasa face to face! Ai sa vezi ca e mult mai avantajos asa, pentru ca, daca il intrebi cv ce nu vrea sa iti raspunda, pe mess sau la telefon poate sa-ti zica un brb sau sa nu zica nimic, dar fiind fata in fata nu are de ales, va trebui sa-ti zica.succes,si numai bine! te-am pwpat:*
Poate are vreo suparare vb cu el si vezi ce se intampla comunicand veti pastra linistea voastra sufleteasca
Ar trebui sa il intrebi direct de ce te ocoleste. Explica-i cate te doare acest comortament din partea lu si ca ai vrea sa stii daca are vreun motiv pentru care se poarta asa. Roaga-l sa fie deschis cu tine, sa nu ii fie jena, explica-i ca nu e nicio problema si c a te-ai simti mult mai bine daca ar fi sincer. In ceea ce priveste salvarea relatiei, intreaba-l daca mai vrea sa continuati. Spune- ca tu inca il iubesti la fel de mult ca la inceput si ca nu iti poti explica comportamentul lui. Nu-l stresa, s-ar putea sa-l deranjeze dar nu evita o discutie serioasa. Roaga-l sa dea dovada de maturitate si sa iti spuna totul, orice ar fi. In fond, e mai usor sa accepti realitatea, decat sa traiesti in amagire... mult succes si sper sa ma tii la curent. ast mesj.
Bafta!
Caly
Trebuie sa vorbesti deschis cu el. Spune-i ca te deranjeaza ca te ocoleste si cere-i o explicatie! Daca va spune ca asta este doar in capul tau cere-i sa-ti demonstreze asta. Dar daca el ramane indiferent la ceea ce ii spui tu, eu cred ca nu mai are rost sa continui. Ignoranta e un mod destul de easy de a-i da de inteles unei persoane ca vrei sa te desparti de ea. Eu cred ca el se foloseste de asta. Discuta cu el si lamuriti situatia.
Mult succes!
Dyanna
Faceti dragoste? O relatie trebuie sa se bazeze si pe sex, altfel baiatul se va plictisii si nu te va mai gasi atragatoare.
Ai putea sa petreci mai mult timp cu el.si sa vezi ce se petrce cu el.sau daca il poti ajuta cu ceva
take care:*