anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu moralul la pamant sad...In clasa mea sunt foarte buna prietena cu o fata, cea mai buna prietena de la scoala.si de vreo saptamana sta mereu cu o fata, rade cu ea. vorbeste foarte mult cu ea.si daca o intreb ceva imi raspunde sad atat. inainte era altfel. cine ma ajuta cu un sfat? Ce sa fac Sa nu spuneti 'vorbeste cu ea ','spune-i ce simti ' etc straight face Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

E una din persoanele cu 2 fete...cand apare o fata mnai buna decat tine te paraseste...Indeparteaza-te de ea..se va certa intr-o zi cu fata aia, si va veni la tine, iar tu nu vei mai fii disponibila.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai alt ceva nu stiu ce sa-ti spun. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea sau daca nu vrei asta incearca si tu sa gasesti alta fata si sa vezi cum reactioneaza, si daca nu reactioneaza nicicum inseamna ca nu te-a considerat niciodata prietena ei[zic eu] si ar fi mai bine sa iti "faci" alta prietena.

| NoSens a răspuns:

Gasesteti o alta prietena stai cu ea vorbeste, rade si cand fosta ta prietena o sa te intrebe de ce nu mai vorbesti cu ea spune-i ca si tu mi-ai facut la fel si ca ar trebui sa mai stai si cu mine daca nu reactioneaza la neglijarea ta inseamna ca nu-i` pasa

| mat31new a răspuns:

Cauta si tu pe altcineva cu care sa vorbesti, sa fi prietena.

| MrsDraguttza a răspuns:

Nu stiu ce sa faci draga
Dar asa am patit si eu

Exact ca si povestea ta
Dar eu i-am facut la fel
Am inceput sa stau cu o fata si ea s-a suparat rau de tot
Nu am mai vorbit si s-a si mutat din banca
dar vorbeste cu ea
Poate o rezolvati
Daca nu vrea ea sau daca incepe sa vb cu tine din mila sau ceva de genu, afla ca aceea nu iti e prietena

Sper sa o rezolvi
Bafta dulceata!