| pitic6 a întrebat:

Sunt cu o fata de 1 sapt si nu i-am facut nici un cadou nimic si am aflat de la o prietena ca ii plac florile cel mai mult trandrafirii si nu stiu cam sa ii dau si cati trandrafiri sa ii dau sad sau sa ii dau altceva
ce cadou sa ii dau?
cu ce pot sa fac fericita o fata ce pot sa ii fac sa ii dau?
imi place foarte mult de ea si vreau sa fie numai a mea
ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| blaackbutterfly a răspuns:

O relatie de o saptamana nu e nimic. E prea putin. Trebuie sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine, pentru ca la varstele astea "fluturasii in stomac" sunt trecatori. Crede-ma ca stiu ce zic. laughing So. daca chiar o placi atat de mult si ai zis ca ai aflat ca florile ei preferate sunt trandafirii, ia-i trandafiri. Nu conteaza cati, si unul e destul, gestul e cel mai important. Multe fete se bucura mai tare sa primeasca un trandafir frumos, rosu, decat un buchet. Nu exagera, nu arati afectiunea doar prin cadouri, insa daca-i mai dai si o floare la catva timp, e perect. Go on!

4 răspunsuri:
| Roxii12 a răspuns:

Pai dai doar un trandafir rosu neimpachetat si un ursulet, o cutie de ciocolata, o bratara.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu sunteti de mult timp impreuna, dar cred ca ar surprinde-o placut daca ii aduci o floare. putini baieti mai cumpara flori pentru fete happy

| AlexandraGiorgiana a răspuns:

I-ai putea lua un trandafir rosu..Si ai putea-o chema la un suc..la o prajitura.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Fă-i cadou un certificat de căsătorie