| oAnonima a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 ani si ne iubim foarte mult, el este plecat in Italia iar eu sunt in Bucuresti…este o relatie la distanta. a plecat de aproape 1 an si ne-am vazut destul de des, ori venea el ori ma duceam eu in vacante.Sunt cls a 12a, am 19 ani iar el 21, munceste in italia si a facut multe sacrificii pentru mine.Problema este urmatoarea, in vacanta de sarbatori vorbisem sa merg eu la el, i-am promis ca merg mai inainte de vacanta adica pe 16-17, vacanta este pe 23.nu am cum sa plec pe 23 deoarece este f tarziu. Mama mea nu este de acord si nu am permisiunea ei de a pleca, este foarte suparata ca lipsesc de la scoala 5 zile chiar daca i-am zis ca iau scutire, nu accepta nimic. m-am certat f rau cu ea pentru ca nu ma intelege. Ce as putea sa fac? Il iubesc f mult si imi este dor de el…si el ma iubeste si ma suna mereu, imi spune ca ma iubeste si ca ma asteapta. Ce sa fac?sad Prietenul meu s-a suparat foarte tare cand i-am zis ca nu pot veni pe 17…. offf.sad Ajutorsad

1 răspuns:
| sweetgirlforyou a răspuns:

Convingeo pe mama ta ...si eu am niste parinttii foarte dificili,insa mereu le dau argumente convingatoare,le spun k nu o sa mai fac alte absente,k o sa iau note mari,k o sa ii sun cand ajung, cand sunt acolo si cand o sa plec de acolo.nu stiu daca o sa te ajute raspunsul meu, dar daca il iubesti merita sa faci orice, eu am sacrifikat totul pentru prietenul meu.