Parintii gandesc ca esti prea mica si sa nu-ti pierzi capul cu baiatul asta! Nu-s de acuzat, asa cum si tu trebuie sa fii inteleasa, caci nu poti sa te desparti de un om pe care-l iubesti, doar pentru ca altii (fie ei si parintii care tin atat de mult la tine) ti-o impun! Cred ca trebuie sa gasesti o solutie de mijloc, sa incerci sa-i explici prietenului ce gandesc parintii tai si sa petreci timpul tau liber impartit intre parinti si el, iar parintilor tai sa le spui ca el este ca si oricare alt prieten pentru tine, ca nu poti sa-ti interzici sa-l mai vezi si sa aiba rabdare cu tine si incredere in tine! Daca ei vor vedea ca tu ai o modificare in comportamentul tau fata de el, dar si fata de ei, incet-incet vor capata incredere in tine si vor realiza ca cresti, ca asta e mersul normal al vietii si ca va trebui sa accepte ca ai nevoie sa te simti iubita de-un baiat, indiferent ca azi e asta si maine tat asta sau altul! Ai rabdare si vorbeste atat cu el, dar si cu ei! Succes!
Nu cred ca il iubesti atata de mult pe cat spui, pentru ca in 2 luni nu poti sa ajungi sa iubesti o persoana, te`ai atasat poate de el.Si trebuia sa le spui parintilor de ei, pentru ca inca esti mica si logic ca iti vreau binele, sa lasi baieti si sa te ocupi de scoala.Nu`ti fa griji ca nu vei suferi daca va despartiti, inca esti mica pentru ati da seama ce inseamna cu adevarat dragostea si suferinta Asa ca sfatul meu e sa te lasi de baiatul asta, si sa-ti asculti parinti ca nu`ti vor decat binele.
Ramai cu el in continuare si nu le spune parintilor da rai grija sa nu dai semne ca esti indragostita ca parintii te cunosc cel mai bine
succes
Parintii gandesc ca esti prea mica si sa nu-ti pierzi capul cu baiatul asta! Nu-s de acuzat,asa cum si tu trebuie sa fii inteleasa,caci nu poti sa te desparti de un om pe care-l iubesti,doar pentru ca altii (fie ei si parintii care tin atat de mult la tine) ti-o impun! Cred ca trebuie sa gasesti o solutie de mijloc,sa incerci sa-i explici prietenului ce gandesc parintii tai si sa petreci timpul tau liber impartit intre parinti si el,iar parintilor tai sa le spui ca el este ca si oricare alt prieten pentru tine,ca nu poti sa-ti interzici sa-l mai vezi si sa aiba rabdare cu tine si incredere in tine! Daca ei vor vedea ca tu ai o modificare in comportamentul tau fata de el,dar si fata de ei,incet-incet vor capata incredere in tine si vor realiza ca cresti,ca asta e mersul normal al vietii si ca va trebui sa accepte ca ai nevoie sa te simti iubita de-un baiat,indiferent ca azi e asta si maine tat asta sau altul! Ai rabdare si vorbeste atat cu el,dar si cu ei! Succes!
Scuze pentru transmiterea in dublu exemplar a raspunsului! De vina e netul meu care face figuri!
Incearca sa nu le dai parintilor nimic de banuit sa nu te afisezi cu el...asta numai daca merita el sa nu te faca sa te indragostesti de el si sa te lase. o sa-ti para rau. Oricum la varsta asta nu stiu cat de serioasa poate fi o relatie :p
Eu in locul tau le-as spune parintilor, pentru ca daca ramai cu el, o sa ajungeti la lucruri la care ti-ar fi utile sfaturi din partea mamei, plus ca la un moment dat ai tai vor afla si nu vor mai avea incredere in tine
Eu zic sa le dai parintilor dreptate.si sa "te desparti" de el. dar sa le zici parintilor ca ati ramas prieteni pentru ca ai realizat ca esti prea mica pentru un prieten.asa vei putea iesi in continuare cu el fara ca parintii tai sa-ti spuna ceva. dar nu am inteles ceva...parintii tai stiu de acest baiat?
Pai si eu sunt in aceeasi situatie ca tine eu zic s anul le spui parintilor tai de asta... :p nu stiu eu asa zic ca asa am facut si eu. si daca chiar il placi asa d emult cum spui u pe baiatul ala. sa nu va despartiti dar sa nu dai semne ca esti indragostita ca uni te cunosc cel mai bine.:scucces.