E cam greu... Mai incearca... dar nu il; presa... lasa lucrurile sa vina de la sine... eventual mai cauta-l cand se va intoarce...alta solutie nu prea vad...
Bafta!
by Psihoyounger
Nu il forta ca asa va fi mai rau.lasa sa treaca un timp si dupa cauta-l.nu i trimite mesaje disperata beepuri smd. da i un timp sa si revina si mai trimitei cate un mesaj de dragoste dar atat dar nu in fiecare zi.
Eu foarte greu... distanta de multe este de foarte multe ori un obstacol in fata unor prietenii. Poate sa-i faci o vizita?
Gandeste-te ca o sa fie bine si ca distanta si cearta asta poate va amplifica sentimentele si trairile dintre voi.Acorda-i un minim de atentie si nu il sufoca, pentru ca astfel ti-ai pune in pericol relatia. Sper sa revina totul la normal! te-am pupat
Daca el te iubeste cu adevarat, nu va uita de tine.Incerca sa fii ambitioasa.Nu trebuie sa te lasi mai jos.Trimite-i un SMS si scrie ceva asemanator cu:"Te rog frumos sa ma ierti, am gresit, n-am stiut. Te rog raspunde! Sti ca te iubesc.Simt asta. Cu adevarat. Iarta-ma, pentru Dumnezeu!"Incearca!
Asteapta se dea el un semn de viata, daca o sa vada ca tu nu il mai cauti te va cauta el ca o sa ii se faca dor de tine
Pai nici mie nu mi-a dat semn de viata aproape 2 sap si azi i-am trimis un sms si i-am zis da putea sa-mi zica daca nu mai vrea sa fie cu mine sa nu fie asa las cred ca i-am ranit orgoliu si ma si sunat
deci nu stiu incerca ceva de genu poate o sa mearga bafta:*
ale0409 întreabă: