Nu ai precizat cati ani ai dar daca ai mai putin de 18 ani NU O FACE! O sa regreti asta mai tarziu. Daca tu nu te simti pregatita si el nu poate sa inteleaga asta inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si mai bine te desparti de el.
Dai de inteles ca tu nu te simti ok asa presionata si ca ar face bine sa astepta pana ce tu esti pregatita daca vrea ca relatia sa nu se termine aici. Fi hotarata si arata-i ca nu te poate manipula cu lucrul asta.
"mai omule eu nu sunt pregatita, daca ti la mine si esti dispus sa astepti, sa faci si tu "sacrificiul asta minor" bine, daca nu larevedere."
Sa te desparti de el pentru ca nu te iubeste daca el in 2 saptamani cere sa faca sex cu tine
Sa ii explici ca daca chiar tine la tine o sa te astepte, daca nu poate sa isi gaseasca alta
Imi pare rau sa ti-o spun, dar eu cred ca sta cu tine doar dintr-un singur interes...
Incearca sa il confrunti si sa afli de ce vrea sa o faca asa de repede. cere-i explicatii. Si nu uita de clasica replica "Daca ma iubesti, ma vei astepta".
Daca o faci cu el acum, cu siguranta vei regreta mai tarziu...
Cati ani ai? poate el considera ca este timpul dar totusi 2 saptamani mi se pare devreme. daca tu esti virgina si nu esti pregatita el ar trebui sa inteleaga asta si sa te astepte. poate nu este el potrivit si poate consideri ca vrei ca prima data sa fie special si cu cineva care te respecta. eu cred ca ar trebui sa mai astepti, iar daca el tine la tine va astepta. asta e parerea mea si nu stiu daca te-a ajutat dar eu sper ca va iesi ok
Pai depinde cati ani ai! Da DAk nu vrei s-o faci ii spui ca nu si daca nu intelege te desparti de el
Bai oamenilor ce se intampla cu voi :O! Dupa 2 saptamani iti cere ceva intim care e normal dupa o perioada mai luna ( dupa ce va cunoasteti mai bine, iubirea, increderea etc.) Sa imi scuzati expresia in ziua de azi numa curve mai sunt si obsedati sexuali! Respect celor care au o relatie lunga si de calitate! Fiinta umana e pe cale de disparitie Curvasarie si Obsedatii sexuali se inmultesc pe zi ce trece ca ciupercile dupa ploaie! si pentru tine Gabriela Il lasi daca nu i convine respingerea ta sau nu e de acord sa te astepte! mentionez ca in relatia mea dupa 2 saptamani nici nu i-am pus mana in locurile mai intime ( sani, fund ) De 8 luni o astept si mai astept pana e ea pregatita! Bafta si succes sa iti gasesti un pr Normal nu unul care e in cautare doar pentru placerile lui sexuale!