| onedirectionforever a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de doua saptamani si nu prea comunica cu mine, nu imi spune unde se duce, ce face.Problema este ca e din alt oras si ne vedem destul de rar.Ce sa mai fac, ca de fiecare data cand incepem o conversatie se instaleaza monotonia? Poate din cauza ca nu avem lucruri prea multe in comun, sau nu ne potrivim? Nu m-a sunat deloc de cand ne-am cuplat, insa imi trimite cate un mesaj sa vada daca mai traiesc sau nu. Spuneti-mi voi parerea, relatia asta merita tinuta?

Răspuns Câştigător
| alessia a răspuns:

Sunt doar doua saptamani de cand ati inceput sa fiti impreuna, iti dai seama ca, inca, n-are de ce sa-ti spuna unde se duce, ce face. Poate e mai timid, asteapta sa-l bagi tu in seama. Nu stiu, relatiile la inceput sunt stangace in cazul unor persoane. Sau poate e cu tine doar la "vrajeala" cum se spune, vorbeste si tu cu el si vezi ce-ti spune, ca daca e asa n-are rost sa mai continuati. Bafta!

1 răspuns:
| irina124 a răspuns:

Nu prea poti avea incredere in unii baieti,daca nici nu te baga în seama si nici nu va întalniti prea des, relatia aceasta nu prea exista, nu trebuie sa pui întrebari de genul acesta pe TPU, tu trebuie sa-ti asculti inima si sa decizi, daca eram în locul tau ma desparteam de mult de el!