| iubeschusky a întrebat:

Sunt cu un baiat apr de 1 an si in fiecare luna ne certam din cauza ca el are momente cand nu vrea sa iasa cu mine afr si nu imi da nici un semn de viata cam 3-4 zile.si mie nu imi plac gesturile astea. i-am zis de vreo o mie de ori ca nu imi plac. dar el tot o tine pe a lui ca de ce nu l sun cand el nu da nici un semn de viata, dar i-am zis cade prea multe ori trebuie sa il sun eu.si acum cateva zile ne-am desp. l-am sunat si i-am zis asta prin telefon pentru ca el nu imi mai daduse nici un semn de viata e 3 zile.si apoi peste o seara m-a sunat sa imi zica ca trebuie sa ne vedem sa vbim.se vede ca tine la mine dar are momente in care nu vrea sa iasa cu mine si unele momente cand vrea sa iasa cu mine.si cand ne-am intalnit sa vbim am inceput sa plang de nervi ca el o tinea pe a lui si zicea ca un an a trecut asa degeaba. iar el statea cu mainile in san nu imi zicea nimic sa ma calmez sau altceva.si pe urma m-a luat in brate cand au venit alti prieteni de-ai lui.si cand sa plec m-a pupat si nu m-a intreat daca e sa ma conduca pana acasa ceea ce facea el...sincer nu stiu ce sa fac? ajutati-ma ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu cred că tipul ţine la tine. Dacă reacţionează atât de nasol atunci când nu are chef de tine, nu merită să te agiţi sau să plângi.Cum adică "un an a trecut aşa, degeaba"?!
Eu zic să'l ignori şi să încerci să te calmezi, chiar nu trebuie să'ţi pese de el.
Baftă.

1 răspuns:
| NoUseForAName a răspuns:

Take a break.
Cauta pe cineva care sa te merite si nu sa te sarute sau sa te tina in brate doar cand prieteni respectivului.
Meriti ceva mai bun.

Nu are rost sa te streseazi, sa plangi pentru indiferenti.