| maddutsu17 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 1 an si 2 luni.ma dispera ca s`a schimbat mult prea mult. A avut un prieten se sunau vorbeau se gaseau in fiecare seara parca era casatorit cu el.Toata ziua cand il sunam imi spunea de cel Xulescu. i-am spus ca nu`mi place de el, tipu e mai mare ca el cu vreo 3-4 ani. Afara stateau o gramada si se vedeau zi de zi, nu pot intelege ce fac ei atata timp afara si ce vorbesc in fiecare zi.Nici macar cu mine nu se vede in ficare zi. pentru ca nu pot dar cu el se vedea in fiecare seara. i-am zis ca o sa vada ca o sa-i greseasca si asa a si fost.Nu a vrut sa inteleaga la inceput. Acum nu mai umbla cu ala umbla cu altu de vreo 20 de ani.tot mai mare ca el.si stau pe afara seara. M`am cam saturat si el nu vrea sa inteleaga chestia asta, ce`i de facut?

Răspuns Câştigător
| KisaTheCute a răspuns:

Tu ti-ai achitat datoria propriu-zisa... nu e vina ta daca o sa cada de foarte sus cand o sa il abge in tot felul de kakatele happy. stai linistita, baietii se cred mai smecheri si mai cu spatele asigurat daca sunt prieteni cu baieti mai mari happy. O sa isi dea seama si veti fi din nou doar voi 2. pana atunci, rasplateste-l cu aceeasi moneda >big grin

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dă-i pace, dacă vezi că nu ai cum să-i schimbi atitudinea oricât de mult ai vorbi cu el. Nu are sens să te enervezi, lasă-l să-şi dea singur seama, să ajungă la vorbele tale! Baftă!

| paramore a răspuns:

Te pomenesti ca o fii gayhee heelasa-l in banii lui ca isi revine dk nu il mai bagi in seama, asta dk chiar te iubeste

| cristina a răspuns:

Off un an si 2 luni
acolo s-a terminat si relatia mea
baietiwinking...niciodata nu ajungem sa-i cunoastem cu toate ca noi, credem ca stim totul despre ei nu e asa.
te asigurwinking

| TuSiEu'Ba a răspuns:

Pai sincer. daca vezi ca nu mai merge ar fi cazul sa o lasi mai moale.Nu-i mai da importanta si o sa vezi ca o sa isi dea el singur seama si el o sa se intoarca la tine.stiu din propria experienta.sau incearca sa vorbesti cu el. spune-i ce simti. poate o sa te intelega si o sa iti acorde mai mult timp.mult succes!

| maddutsu17 explică:

Ms pentru ajutor :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se da mare da o sai treaca.chestia are si o latura buna.prietenii lui sunt mai mari ca el. e bine pentru tine.