Tu ti-ai achitat datoria propriu-zisa... nu e vina ta daca o sa cada de foarte sus cand o sa il abge in tot felul de kakatele . stai linistita, baietii se cred mai smecheri si mai cu spatele asigurat daca sunt prieteni cu baieti mai mari . O sa isi dea seama si veti fi din nou doar voi 2. pana atunci, rasplateste-l cu aceeasi moneda >
Dă-i pace, dacă vezi că nu ai cum să-i schimbi atitudinea oricât de mult ai vorbi cu el. Nu are sens să te enervezi, lasă-l să-şi dea singur seama, să ajungă la vorbele tale! Baftă!
Te pomenesti ca o fii gaylasa-l in banii lui ca isi revine dk nu il mai bagi in seama, asta dk chiar te iubeste
Off un an si 2 luni
acolo s-a terminat si relatia mea
baieti...niciodata nu ajungem sa-i cunoastem cu toate ca noi, credem ca stim totul despre ei nu e asa.
te asigur
Pai sincer. daca vezi ca nu mai merge ar fi cazul sa o lasi mai moale.Nu-i mai da importanta si o sa vezi ca o sa isi dea el singur seama si el o sa se intoarca la tine.stiu din propria experienta.sau incearca sa vorbesti cu el. spune-i ce simti. poate o sa te intelega si o sa iti acorde mai mult timp.mult succes!