Buna. Eu zic ca te iubeste:*
Funditaa?
Pa, pa.
Ps: Te iuebste sigur dupa felul cums e comporta cu tine.
Pai daca nu esti pregatita ii spui ca nu esti pregatita si ca nu vrei sa faci asta. Daca te iubeste va intelege ca tu vrei ca acest pas sa fie ceva important si special si ca ai nevoie de timp pentru asta. Daca nu inseamna ca de fapt el tine doar la tine, iar tot ce a facut pana acum a fost doar ca sa se culce cu tine, iar daca tu ii vei spune ca nu esti pregatita o sa-ti scoata ochii cu toate chestiile care le'a facut pentru tine. Eu zic sa fi precauta, este timp pentru toate. Si totusi daca chiar iti doresti sa faci acest pas, mai intai spune'i ca nu ca sa'i vezi reactia. Daca reactioneaza urat inseamna ca asta vroia de la inceput, daca nu mergeti mai departe. Bafta
Nu stiu ce sa zic.eu cred ca nu trebuie sa te preseze:-s.In plus daca te iubeste cu adevarat si tu inca nu esti pregatita pentru asta, ar trebui sa inteleaga.Nu sa te preseze mereu:-s.
Fa pasul asta cand esti tu pregatita, nu cand vrea altcineva
:*
Tu ce vrei? Sex sau nu? Daca vrei asta, na treaba ta. Daca tu nu vrei si el vrea si nu-ti repsecta ceea ce vrei inseman ca nu te iubeste. Ce face pofta asta trupeasca din noi. Niste scalvi ai trupului
Daca te preseaza cu asta ar trebui sa.ti dea de gandit pentru ca un baiat daca te iubeste te asteapta pana cand esti gata si nu insista
Daca tot insista eu zic sa mai astepti un pic si spune.i ca nu esti gata si sa te mai astepte si in plus nu trebuie sa faci dragoste cu el daca nu esti tu sigura ca vrei asta si esti pregatitaInsa daca simti ca ai fi gata sa faci pasul acesta e ok
I-am spus ca nu sunt pregatita si a zis ca o sa ma astepte cat va trebui:X:X:X