anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 ani, ma iubeste il iubesc, eu am 14 ani el 18, el e turc eu romanca, ne stim de cand suntem mici, suntem vecini stam fata in fata, problema e ca parintii mei nu il accepta zic ca vagabont baiat de cartier, si ca e diferenta de varsta si nu ai suporta familia lui de loc.Cum pot sa ai conving sa ne lase sa fim impreuna ( au mai stiut ca am fost dar nu ne-a lasat si le-am zis ca numai suntem)? Si spuneti-mi cu dau funda? O dau celor mai bune raspunsurii!

1 răspuns:
| AddXf a răspuns:

Draga mea, stiu cum e ca parintii sa nu fie de acord cu o relatie din cauza varstei.sau ca ei au perceptii diferite si demodate ca lor li se pare ca e vagabond sau altceva. daca va iubiti nimic nu poate sa strice asta.nu lasa sa te desp ceva.stii cum se zice ca in fata dragostei nimic nu ii sta in cale.lupti cu orice pentru ea.si pana la urma o sa inteleaga relatia cand o sa vada ca intr-adevar tii la el si el la tine.doar ca lucrul asta trebuie dovedit cumva. Momentan parerea mea e sa o lasati asa cum e o perioada, apoi sa vb fiecare cu parintii lui si o sa vezi ca se rezolva de la sine. bafta! funda?puppy dog eyes