| Cherry a întrebat:

sad Sunt cu un baiat de 2 luni, dar inacelasi timp cu altul de 3 ani, amandoi ma iubesc,[adica asa cred, am dubii la cel cu care sunt de 2 luni, i-am zis de relatia cu celalat si a zis ca ma poate astepta ca sa pot termina relatia cu el pentru ca nu poate sa ma piarda], poate fi adevarat ce zice? vad ca totusi accepta chiar si cand ii zic ca ma intalnesc cu cel de 3 ani. dar eu nu stiu de fapt pe care iubesc...cine ma iubeste...cu cine sa raman.

1 răspuns:
| lovesmileforgive a răspuns:

Eu zic ca daca te intelegi cu cel cu care esti de 3 ani si te iubeste, nu merita sa dai cu sutul unei asemenea relatii pentru un baiat cu care esti doar de 2 luni si care iti zice ca te iubeste dar si ca poate astepta sa termini relatia cu celalalt. o sa isi bata joc pentru ca cuiva caruia iar pasa, e logic ca tear vrea doar pentru el. nu ar accepta sa mai fii cu cineva in acelasi timp. vrea altceva de la tine. e ca si un amant. stie ca mai esti cu unul si accepta pentru ca pentru el sunt doar aventuri. eu zic sa ramai cu cel cu care esti de 3 ani daca va intelegeti si daca l-ai suportat atatia ani cred ca il iubesti. fundabatting eyelashes