| Cherry a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 ani dar numai suport sa intretin relatii sexuale cu el, sunt plictisita, nu`mi place, cand aud de asa ceva nu stiu cum sa fug. Ce inseamna? Nu`l mai iubesc? Am cunoscut altul de 2 luni si nu stiu cu care din ei sa raman,[cu acesta de luni e totu frumos, ma iubeste ma asteapta ca sa termin cu primul] ce sa facsad

5 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

CEau:*
pai numa tu stii cu care dintre ei vrei sa ramai, daca il iubesti pe al 2lea desparte-te de primul insa gandeste-te ca ai stat 3 ani cu el si e cevasmug, bafta!:*

| SimpluCosty a răspuns:

Ba fato daca unu te **** mai bine nu inseamna sa-l alegi pe el, dar esti proasta rau

| Dey0x a răspuns:

Eu zic sa fii cu al 2-lea pentru ca oricum viata merge inainte si doar n-ai de gand sa te casatoresti cu primul. Oricum traieste-ti viata in asa fel incat sa ai ce le povestii nepotiilor tai la batranete =). Funda puppy dog eyes?

| BarbieSexy a răspuns:

Eu iti dau un sfat... Fa ce iti spune inima...sincer iti spun:*

| unualtu99 a răspuns:

Sa inteleg din tot ce-a ce ai scris, ca iti trebuie... si pentru tine nu conteaza o relatie de 3 ani? Heartless Bitch. Dar, na n-ai ce-i face daca la fata i trebuie bani si... Mai bine ramai cu primul chiar daca o are mica si poate nu are la fel de multi bani ca al doilea. Si gandeste-te ca primul te iubeste, si tu il injeli