| 123098lolol a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 luni. in a 3a luna de relatie am inceput sa vb cu un baiat. Tipul nou ma intelege perfect avem multe in comun vorbim vrute si nevrute in comparatie cu baiatul cu care sunt cu care nu prea vorbesc cine stie ce *asa a fost cam de la inceput*. Tipul nou mi-a zis ca ma place si ma roaga sa aleg intre el si iubitul meu. Nu stiu ce sa ma fac. Sfaturi?

4 răspunsuri:
| Ana3389 a răspuns:

Alegel pe al doilea si desparte-te de iubitul tau, spune-i ca ceva nu merge intre voi si poate o sa te inteleaga. Bafta!

| Alexandraxuxy77 a răspuns:

Eu zic sa ramai cu primul! E mai bine poate al doilea vrea sa te faca geloasa etc. In plus pe ala il cunosti de putin timp! Macar sa nu suferi dupa sad
Cine stie ce are el in minte? Poate spune niste chestii care au valoare in fata ta, dar pe urma cand il cunosti nu stii ce se poate intampla! In plus iubitul tau va fi dezamagit! FUNDA?

| mimiwewem a răspuns:

Dă-i cu flit la primul! Alege-l pe al doilea.

| BubbleShoot a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te desparti de prietenul tau. daca acesta este cel cu care te intelegi si este mai ok alege-l pentru ca vei fi mai fericita cu el. atentie doar sa nu il faci sa sufere, o sa te simti si tu rau.