| madalina_4206 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 5 luni. De obicei ne intelegem foarte bine. Pana acum` ne vedeam zilnic.Pentru ca invatam in aceeasi scoala. Da` acum`.De cand e vacanta, ne vedem mai rar. Pe messenger, numai eu trebuie sa-l bag in seama. El ma baga asa din cand in cand .Cand vede ca nu-l bag. Cand il intreb ce are .Imi spune"nimic"... Nu stiu ce vrea sa dea de inteles si nu stiu ce trebuie sa fac. Este cam indiferent. Ceea ce nu-mi prea place. Adica, cred ca la nici o fata nu-i place ca prietenul ei sa fie indiferent fata de ea.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic ca daca vorbiti cam o data pe saptamana pe YM, e suficient si nu poti zice ca te ignora. Propune-i sa iesiti cateodata in parc sau prin oras.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună, Mădălina!
Normal că nimeni nu agreează indiferența afișata de partenerul său în privința relației dintre ei. Părerea mea este să îți vezi de treabă și dacă te caută el, bine, dacă nu, lasa-l. Nu te mai entuziasma, lasa-l să fiarbă un pic iar tu bucură-te de vacanță.
Mari succese!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vb mai mult cu el si intalniti-va mai des.Propunei sa mai iasa cu tine.happyPoate ti se pare tie ca e mai indiferent.Pe messenger nu iti dai prea bine seama.Vezi cu reactioneaza cand este fata in fata cu tine. Daca tot asa e inseamna ca trebuie sa va despartitiwinking
Succes si ai grija de tinekiss

pupimik
| pupimik a răspuns:

Baiatului i-a pierit interesul pentru tine. Daca nu erati in acelasi liceu...chestia asta se intampla mai demult.Va vedeati la scoala...si pentru el era de ajuns...nu ar fi insistat sa va vedeti daca nu era conjunctura de o asemenea maniera.

| fabiola a răspuns:

Indiferenta se trateaza cu indiferenta, asa ca lasa lucrurile in voia soartei.Stii ce bine le rezolva cateodata trecerea timpului!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Mda, asa face pentru ca nu te mai vrea, daca baiatul tear fi iubit tiar fi spus mere te iubesc, va-ti fi intalnit mereu, si te suna mereu, te baga in seama si pe messenger, incearca sa nul suni sau sa eviti contactul cu el daca Il vezi pe strada nu te duce la el nu-l baga in seama sa vezi ce face daca te observa, daca te observa si iti spune numai ceau sau nu merge la tine, spune-i adio! cati ani ai?

| turtl3 a răspuns:

Vorbeste cu el despre relatia voastra. Nu te multumi doar cu "ce ai?" "nimic". Explica-i ce te deranjeaza, trage-l de limba.