| NataliaNicole a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproape 3 luni de zile si inca nu ne-am sarutat I don't want to see laughing Stiu ca e ciudat dar nu stiu ce se intampla cu noi laughing am avut si cateva discutii pe tema asta si i-am zis ca sunt o fire timida si asa si este dar el mi-a spus ca vrea ca eu sa fac primul pas si i-am zis ca nu ...ne intelegem super bine adica radem glumim impreuna. nu stiu ce sa mai fac cu acel sarut. Mie mie jena sa il sarut. Puteti sa-mi dati un sfat adica ceva ce as putea sa fac in privinta asta. Funda+vot :*:*mersi muult de tot

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Apropiați-vă buzele încet și tandru unul de altul, așa veți scăpa de micuțul vostru joc.
Amândoi asteaptă unu de la altul ceva, dar niciunul nu oferă. Nici tu, nici el.

Ai grijă de tine.

| FlorenceVi a răspuns (pentru Dariusuu):

Asta-i cumva o replica din "Tanar si nelinistit"? laughing

| Dariusuu a răspuns (pentru FlorenceVi):

Nu urmăresc așa ceva.

| NataliaNicole explică (pentru Dariusuu):

Ms muult de tot :*:*

9 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Trebuie sa fie ceva spontan. In timpul urmatoarei intalniri, poti incerca sa faci chiar tu primul pas. Iti apropii usor chipul de al lui si astepti din o apropiere din partea lui. Bafta!

| Cristiann25 a răspuns:

Doamne sunteti copii ma! Cum sa nu va sarutati 3 luni? Pai inseamna ca nu aveti o relatie si sunteti cei mai buni prieteni! Ce faci cu un prieten asa timid? Daca lui ii e rusine sa te pupe dar sa faca altceva(nu ma refer la sex)!

| e1xtz a răspuns:

Daca aveti 12 ani nu e o dramahappylas ca o sa vina si vremea pentru prostioare.hehe

| yo547 a răspuns:

Lasa timidatea si incearca doar nu o sa muste. Funda?

| Legend123 a răspuns:

Recomand un oral in loc de sarut arzi mai multe calorii puppy dog eyes