Da... una foarte importanta.in caz de nu ai cunostinta se poate intampla sa fie dragoste la prima vedere, sau poate a gasit ceva la tine ce i-a placut enorm fata de celalalte persoane.si de asta a crezut ca poate e vorba ca te iubeste. tu ai reactionat foarte prost.ai merita acum dupa atata relatie daca vrei sa ii marturisesti sa iti faca si el la fel.nu stiu.ar trebui sa iti ceri scuze pentru felul cum te-ai comportat si daca iti intoarce spatele sa nu te miri.ca asa meriti.nu stiu.roaga-te sa nu ii fi disparut atentia pentru tine si inca te mai iubeasca.asa ca pune mana si cere-ti iertare si marturisestei sentimentele
Am vorbit normal si dupa discutia aceea dar nu a mai adus vorba de iubire.Am intalnire cu el maine si mi-a spus ca abia asteapta sa ma vada si sa ma sarute. Mi s-a parut aiurea sa-mi zica,, te iubesc'' dupa o saptamana(mai ales ca atunci cand imi povestea despre fostele lui imi zicea ca a tinut mult la una, ca si-ar fi dat viata pentru alta etc.). Are 25de ani si mi se pare greu de crezut ca s-a indragostit la prima vedere ca un adolescent(a recunoscut ca a avut cel putin 20 de prietene).