anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de un an si 5 luni si am vaga inpresia ca ma mainte mai tot timpu, ca imi ascunde ceva si ca ma inseala. cine ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns cu ce as putea sa fac sa scap de banuielile astea? ar fi de mare folos. multumesc!

Răspuns Câştigător
| BBelivee a răspuns:

Buna. Ai putea sa-l pui la o incercare ...sa-i spui ca vrei sa te desparti de el pentru ca l-ai mintit in legatura cu fidelitatea ta fata de el.Si astfel poate ca va recunoaste si el daca ti-a fost fidel sau nu. Tine doar de reactiile tale si sa-l faci sa spuna adevarul. Daca nu vrei asta, atunci tot ce mai ramane e sa-l urmaresti.

3 răspunsuri:
| mikey06982 a răspuns:

Hi! Mai nou, 80% din baieti inseala. Daca tu crezi ca e ceva suspect in relatia voastra nu ezita sa-l intrebi,vorbitti si voi despre aceasta problema si despre banuielile tale, daca te iubeste cu adevarat iti va spune adevarul.
Daca dupa ce ati vorbit tot nu esti sigura ca ti-a zis adevarul, pune-l in diferite situatii, facindu-l pe el sa aiba acele banuieli despre tine si sunt sigura ca si el va cauta ajutor si oricum va trebui sa vorbiti. Daca simtiti nevoia de a va desparti, faceti-o!
Bafta happy

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Pai daca chiar este adevarat ce gandesti tu, eu zic sa incerci sa cercetezi, sa cauti dovezi si dupa daca nu gasesti vei putea uita!
O zi buna!

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Ai putea sa il supraveghezi mai mult, sau sa-l urmaresti, iar daca te minte ai putea sa incepi sa vorbesti cu el deschis, si daca ar avea pe altcineva nu ar avea rost sa mai fiti impreuna plus ca o relatie de 5 luni se poate strica imediat daca s`a bagat cineva peste voi 2happy mai bine l`ai tine mai din scurt ...sa vezi cum reactioneaza happy daca nu mai merge asta e happy:* succes