| helloukitty a întrebat:

Sunt cu un tip de 8 luni, el insista foarte mult sa imi incep viata sexuala cu el.insa eu nu sunt pregatita si nu stiu ce as putea face sa nu ma mai streseze atat de mult cu chestia asta... app am 14 ani

11 răspunsuri:
| daii a răspuns:

O faci cand esti tu pregatita, nu cand vrea el! Asta sa fie clar!
Daca nu mai poate, arde de nerabdare sa te lase in pace! Daca te iubeste cu adevarat, te mai asteapta si inca 4-5 ani.De fapt nu conteaza cat.important e sa fii tu pregatita si punct!big grin
Daca nu esti pregatita, nu fa prostia asta.fiindca o sa iti para rau.

by daiiwinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

La 14 ani nu poţi lua decizia asta. El ar putea fi acuzat lejer de corupere de minori şi din altă ordine de idei nu eşti pregătită nici fizic pentru asta. Spune-i că nu eşti pregătită şi că nu vrei să faci pasul ăsta decât dupa 18 ani şi vezi cum va reacţiona... Dacă chiar ţine la tine sau vrea mai mult sex. Succes!

| lola a răspuns:

:O.Nu o face.gandeste-te ca poate mai tarziu o sa iti para rau. Poate va desparitit peste o lunastraight faceCe faci apoi? Oricum, e prea devreme la 14 ani. Spune-i ca nu esti pregatita si sa nu mai insiste, o sa inteleaga asta daca tine cu adevarat la tine.:*

| marsy a răspuns:

Nu ti-ar propune daca nu ati sta undeva doar voi doi. singuri. Evita acest lucru. sh gata!

| ATB a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat mai tine-l un an macar esti micuta dar daca te simti pregatita si chiar te iubeste poti sa o faci, insa la varsta ta nu cred ca iti poti da seama de o iubire adevarata incearca sa il faci sa astepte, in acest mod sa isi dovedeasca iubirea. Poate doar asta vrea sa faca cu tine apoi pa! Sa fi iubita!

| lololololol a răspuns:

Dacă te iubeşte, lasă-l să aştepte! Nu eşti nici tu pregătita pentru asta! Zi-i asta şi lui!
Baftă.

| maya23_6465 a răspuns:

E o varsta destul de mica pentru asa ceva dupa parerea mea, vorbeste cu el si poate va intelege ca nu esti pregatita, daca te iubeste va intelege si va astepta, trebuie doar sa stati de vorba. Succes!

| maya23_6465 a răspuns:

Este o varsta destul de mica pentru asa un pas, eu zic ca ar trebui sa stati de vorba si daca te iubeste va avea rabdare sa fi pregatita si nu te va presa asupra acestui lucru. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iti incepi viata sexuala cu el. da cu cine o continui? si cu cine o termini? da sotului tau cei vei spune? treaba ta. da sa nu o iei peste ochi cand te vei marita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, ti-am citit problema, dar totodata si rezolvarea. Sa recapitulam: 1. el insista[un baiat care iubeste nu forteaza nota, intelege persoana iubita]; 2."eu nu sunt pregatita"[ti-ai raspuns singura la sentimentele tale, si felicitari la varsta de 14 ani, in viata ta trebuie sa existe alte prioritati, ca de exemplu: scoala, ca sa nu mai zic ca esti in perioada de crestere in care ti se dezvolta trupul si mintea] 3.nu stii ce sa faci sa nu te streseze[COMUNICI LIBER, pacat ca nu ai specificat varsta lui...in orice caz, baietii vor sa profite de fetele mai mici, pentru ca cedeaza mai usor, sunt mai usor de aburit. Daca te respecti, iti impui punctul de vedere, DACA TE RESPECTA baiatul, TE INTELEGE, nu te streseaza] DECIZIA ITI APARTINE. *yoy*

| traumatizaNtu a răspuns:

Spune-i ca nu trebuie sa-i suporti lui toanele ca e el frustrat. Sa se duca sa si-o frece.
Ideea e ca daca el nu iti respecta dorintele, hotararile, temerile, daca nu te respecta pe tine, atunci crezi ca te iubeste? El te iubeste? Sau numai crede? Sa fie doar indragosteala din aia ?