| WolfGirl_7623 a întrebat:

Sunt cu un tip de o luna. Ne'am cunoscut la un concert si a doua zi ne'am combinat. Iar el nu imi da prea multa atentie, adica este foarte distant.Nu stiu cum sa ii spun ca ma deranjeaza comportamentul lui fara sa il fac sa se supere pe mine. Adica ar trebui sa ma duc direct la el sa ii spun in fata sau sa incerc sa'l iau pe ocolite? Am uitat sa mentionez ca prietenul lui mi-a spus ca el nu da foarte multa atentie fetelor. Nu am vrut sa'l cred dar acum nu mai stiu ce sa zic...

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Inteligent tip.Probabil a dat de prea multe care le-au fraierit.Asa cand te arzi cu ciorba.Iei iaurtul Danone si sufli in el, ba chemi si un ajutor.Se numeste precautie ce face baiatul si e buna.Indiferenta aparenta poate fi cea mai buna sau cea mai proasta arma. Din putina mea experienta de viata am vazut asta. Poate sa atraga, dar daca nu este in doze mici poate sa actioneze ca un scut prin care sa nu mai patrunda nimic.Pana nu te ia cineva si te zgaltaie si iti da o palma(toate metaforic nu instig la violenta) zici ca e bine sa faci pe impasibilul

| smile a răspuns:

Sincer cred ca ar trebui sa il intrebi direct ca te deranjeaza comportamentul lui ca este foarte distant cu tine. Pai nu ar avea motive sa se supere ci tu ai avea motive sa se supere. succes. fundita?happy

| GrEen_2189 a răspuns:

Pai, nu trebuia sa te arunci asa de repede la o relatietongue. daca nu iti da atentie, ori face misto de tine, ori e prea orgolios si nu arata ca tine la tine

| kreatza_9690 a răspuns:

Trateazal si tu la fel asa il atragi mai mult!

| littleANGEL_3001 a răspuns:

Poate fi timid... a mai avut prietene?
poate nu stie cum sa se comporte si ii e frica sa nu te faca sa suferi sau ceva de genu

happy

| claudia_7809 a răspuns:

Te trateaza cu indiferenta pentru ca vrea sa iti pese cat mai mult de el.Mai bine spune-i "verde'n fata" si gata... spune'i tot ce ai pe suflet.Asa afli de ce te trateaza cu indiferenta.

Poate el a iubit foarte mult pe cineva si si'a batut joc de el. Oricum cel mai bine e sa vb cu el.
Sper ca ti'am fost de ajutor.succes!