Uite, eu ştiu o poveste. Fata şi băiatu erau prieteni, se simpatizau foarte mult şi după un timp au devenit un cuplu. Desigur că, cu trecerea timpului ei s-au certat, s-au despărţit şi iar au rămas la stadiul de prieteni.
Aşa se întâmplă acum în relaţia de prietenie dintre fată şi băiat Mai nou se indragostesc unul de altul.
Prietenia nu tine cont de asmenea "bariere". Si, dupa parerea mea o prietenie intre un baiat si o fata, chiar daca e mai greu de gasit, e mai sincera, pentru ca nu apare acea competitie permanenta. Cand sunt doua persoane de acelasi sex, intervine o doza cat de mica de competitie care poate sa duca pana la o invidie destul de profunda. De-aia sunt de parerea ca o prietenie baiat-fata e mai solida si mai sincera, chiar daca e greu de gasit, pentru ca in ziua de azi ne uitam la sexul opus doar ca sa ne "combinam"...
Eu cred ca da. Daca se vor intelege foarte bine, se vor vedea des si alte alea, e normal ca cel putin unul dintre ei sa se gandeasca la faptul ca ar putea forma o pereche excelenta
catyaida întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: