| deen a întrebat:

Sunt curioasa sa stiu daca eu sunt singura fata de 18 ani care bea, fumeaza si se distraza la maxim. am note bune, sunt fotomodel si am salariu propriu, deci sunt destul de independenta, insa locuiesc cu mama, si tot ea e cea care imi plateste sc, etc. Defiecare data cand ma prinde ca am baut [o bere pentru ea pare exagerat de mult] tipa, urla face crize de isterii si chair ma pedepseste [la varsta asta!]. ieri mia gasit un pachet de tigari [ascuns fooaarteee bine deci nu stiu cum la gasit] si cand am ajuns acasa, pe langa cearta imensa mia mai tras si cateva palme bune, apoi au urmat cuvinte grele si insulte de neimaginat. cuvinetele ei dor, defiecare data cand ne certam nu doar noaptea si plang ore intregi.nu mai suport stresul, si vreau sami traiesc viata cat inca sunt tanara, dar ea niciodata nu ma asculta. e genul de parinte care crede ca daca o fata bea sau fumeaza, e curva... deci, ceva sfaturi? critici. ORICE?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu trebuie happy mai bine cumintica

2 răspunsuri:
| loveandkiss a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu e bine sa fumezi si sa bei, pentru ca iti dauneaza grav sanatatii. Mama ta iti vrea binele si de aceea te cearta pentru ca fumezi si bei.Incearca sa te lasi de ele si o sa-ti fie bine si tie, dar si mamei tale. happy

| SinedMan a răspuns:

Nu e prea frumos cum te comporti, dar esti majora doar ai peste 18 ani dar vezi ca nebuniile tale cu alcolu si tigarile sa nu te bage in altele.Nu stiu daca sti dar la alcol nu mai sti de tine si o tigare de la unu nu sti ce e defap. incearca sa te mai potolesti asa impaci si capra si varza mama ta nu o sa te mai certe atat si nu o sa ajungi cine stie in alte belele