| incanuimomentu a întrebat:

Sunt curios, cati dintre voi va potriviti urmatoarei descrieri?
-persoana aparent aroganta, ce se integreaza greu, ocupata peste limite de propria imagine
-persoana subestimata des
-persoana inteligenta, descurcareata, ce-si iubeste apropiatii
-persoana ce de multe ori se dedica cui nu trebuie
-persoana ce poate fi un dusman cumplit atunci cand e cazul
-persoana care nu gaseste pacea cu altii chiar daca doreste
-persoana ce adora violenta la momentul potrivit si este capabila sa intretina o situatie conflictuala atat fizic cat si psihic
-persoana dispusa sa faca orice ii sta in putinta sa fie loiala unei alte persoane ce ii raspunde cu aceeasi moneda si sa se sacrifice pentru a o proteja
-persoana capabila sa faca parte dintr-o fratie si sa i se dedice in totalitate
-crestin ortodox
-persoana care constientizeaza situatia lumii la momentul actual si poseda cunostinte religioase si oculte
-persoana impotriva manelizarii, tiganizarii, globalizarii si impotriva sistemului politic
Astept parerile voastre si mai vedem.

8 răspunsuri:
| incanuimomentu explică:

Am uitat sa mentionez DIN BUCURESTI, imi cer scuze

| Klara a răspuns:

Aroganta - peste masura.
Nu ma subestimez si nu ma subestimeaza nimeni.
Destul de inteligenta, dar nu prea descurcareata.
Nu ma dedic nimanui.
Da, pot fi un cosmaaar devil
De obicei eu sunt aia care impiedica sa se faca pace in vreun conflict sau discutie.
Sunt dispusa sa fac orice pentru persoanele care chiar merita.
Nu fac parte din nicio secta/fratie si nici nu vreau.
Nu sunt ortodoxa.
Nu posed cunostinte mari religioase.
Sunt impotriva celor mentionate de tine.
Si nu sunt din Bucuresti, ci din Cluj

Care-i faza, recrutezi membri pentru o secta?

| Crs a răspuns:

- persoana aparent aroganta, ocupata peste limite de propria imagine
--persoana inteligenta, descurcareata, ce-si iubeste apropiatii

-persoana ce de multe ori se dedica cui nu trebuie -cateodata

-persoana ce poate fi un dusman cumplit atunci cand e cazul

-persoana ce adora violenta la momentul potrivit si este capabila sa intretina o situatie conflictuala atat fizic cat si psihic

-persoana dispusa sa faca orice ii sta in putinta sa fie loiala unei alte persoane ce ii raspunde cu aceeasi moneda si sa se sacrifice pentru a o proteja

- atee
- nu am nimic cu tiganii si manelistii - nu-s rasista

Soshy, te sfatuiesc renunta la a mai fi atee. in primul rand a fi ateu inseamna a fi slab si usor de manipulat. din umbra, lumea e condusa in moduri necunoscute majoritatii, care tin de partea spirituala, religioasa, oculta. sunt secrete care ne sunt ascunse de mii de ani si multe altele, sunt lucruri de care suntem tinuti departe pentru a fi condusi prin metode neortodoxe pe cai gresite... si inca ceva, nu-s vreun pocait si nici nu fac parte din vreo secta asa cum a intrebat clara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@incanuimomentul: Cauti fundamentalisti pentru un atac-surpriza? Ce sa mai vedem dupa o asa intrebare?
Nu sunt eu!

Asa o fi arcadia, dar totusi imi e teama ca nu te inteleg in totaliate... atac impotriva cui si ce intelegi tu prin fundamentalisti?

| Unique a răspuns:

Chiar ma potrivesc descrierii tale dar in legatura ca nu ma daruiesc cui nu trebuie nu e asa, sa stii chiar mama daruit cuiva ce il ador.si depinde si in ce fel de daruire

Expressive, ma refeream la daruire dinaceea prieteneasca, adica mai mult decat atat, in sensu sa arati recunostinta maxima unui om cand e cazul si sa ramai fidela celor pe care ii consideri frati