| oOoLadyMoOo a întrebat:

Sunt de cateva zile cu un baiat. Dar e complicat. Lui i-a placut de o colega de-a mea, iar eu am incercat sa ii combin, dar ei nu ii placea de el. Cand el a aflat, m-a pus sa mai incerc, ca poate ea se razgandeste, dar eu am spus nu, doarece stiam ca ea nu se va razgandi, si in plus, mie imi placea un pic de el. El m-a intrebat imediat dupa aceea ( In aceeasi zi ) daca nu vreau eu sa fiu cu el deoarece ma place si mi-a spus ca a bagat subiectul cu colega respectiva doar ca sa vorbeasca cu mine. Nu l-am crezut, dar am acceptat si am fost fericita.
A doua zi, ne-am intalnit, si s-a comportat normal cu mine, adica, nu cum ar trebui sa se comporte un cuplu. Nu stiu ce sa cred. El e genul mai glumet asa, dar nu face glume proste si nu face misto de fete.
Ce sa fac? Imi place de el, dar mai imi place si de X, un vecin de al meu, care stie ca il plac, dar pe care nu il intereseaza persoana mea si ma ia la misto.
P. S. Tipul cu care sunt impreuna e mai mare cu 3 ani ca mine. Si as vrea sa stiu daca sa continui " relatia " care zici ca nu exista. Oare ajung la ceva?
E cam complicat, dar sper ca ati inteles si ca ma puteti ajuta.

+ Funda, pentru raspunsul care ma poate ajuta

Răspuns Câştigător
| ale a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic dar tu ce esti, premiul lui de consolare?happy
daca nu i-a mers cu prietena ta incearca cu tine. Urasc cand cineva face asta mai ales cand te-a pus pe tine sa ii zici eihappy
Ar fi bine sa te gandesti ce vrei si nu cred ca are rost sa iti pierzi timpul cu cine nu merita.

3 răspunsuri:
| loveaholic a răspuns:

Depinde si de varsta. adica daca tu ai avea 17 ani si el 21, atunci ar fi foarte ciat ca nu te baga in seama la scoala. tot ciudat e si asa. vezi sa nu profite de tine ca sa se apropie de prietena ta

| lollopop a răspuns:

Wow!
Si povestea mea e izbitor de asemanatoare.
Paai... daca tu chiar tii la respectivul iubit...Ramai cu el.
Dar inainte de asta, poarta o discutie serioasa cu el, si afla daca el chiar simte ceva pentru tine. Daca da, atunci sa fiti fericiti[on the phone, daca nu, ia si tu o pauza de la atatia baieti whew!.

| Cryssy_9648 a răspuns:

Poi... vb si uh cu el si daca se poarta tot asa desparte-te de el big grin altceva nu stiu...nu am avut probleme de genu asta :*:*:* Bafta:X