Fiecare după posibilităţile intelectuale, este un siteu pentru exprimări libere, pentru toate categoriile de vârstă.
Sărbători fericite alături de cei dragi!
Nu exista un raspuns "gresit". Cred ca atunci cand spui asta te referi la un raspuns care, in opinia ta, este unul stupid sau nu-l ajuta pe cel care intreaba.Ar trebui sa fim recunoscatori pentru fiecare raspuns primit, deoarece persoana care a dat raspunsul s-a gandit un timp la ce sa scrie si a dat un sfat in ideea de a da o mana de ajutor.
De asemenea, intrebari care tie ti se par ridicole sunt importante pentru unii.Si nu stiu de ce ai atatea pretentii de la oamenii de pe TPU cand nici tu nu pari mai breaz decat un copil de 12-13 ani, care pune intrebari ridicole.Ai avut o gramada de greseli gramaticale in intrebare.Forma corecta este "ilogic", intre "raspunsuri gresite" si "daca" trebuia sa fie o virgula iar oameni se scrie cu doi de i.
Cei mai multi utilizatori sunt copii intre 10 si 14 ani care e normal sa puna intrebari ilogice, vor sa cunoasca mai multe si iti dai si tu seama...cei care dau raspunsuri cat se poate de cretine nu o fac pentru ca vor sa ajute, o fac pentru tricoul ala ce se da in fiecare zi, asta ma enerveaza la culme.Sunt copii care chiar au nevoie de un sfat si "atotstiutorii" ajung sa ii induca in eroare ingrozitor de mult.
Proportional cu timpul petrecut pe TPU scade nivelul de inteligenta... si nu numai pe TPU.
Asa sa va zic ceva greselele mele gramaticale nu sunt din cauza mea sunt din cauza TPU el repara greselile gramaticale si mise schimba ce scriu eu mis pune intrucuvant se schimba. Deci nu-i vina mea. Si ba da exista raspunsuri gresite ogramada. Si da am scris si eu raspunsuri... Da lui onasis i-as da funda.Si nelogice e o alta forma merge si asa si asta nu-i ogramada de greseli sa stiu. Si nu am 13-14 ani sa stii. Si nu pe TPU sunt copii de toate varstele.
Nu stii sa te exprimi prietene, deloc : "nelogice","dupa TPU"? ..ma rog.
InkDrop are dreptate in tot ce a zis.
Pentru ca nimeni nu-i cunoaste si-si pot permite. raspunsuri idioate dau cei care vor funda si fraieresc pe altii :*
denisastefan întreabă: