| LorenaFresita a întrebat:

Sunt de o luna cu prietenu meu. el mi-a spus ca ma iubeste si ca nu se satura de mine ne vedem aproape in fiecare zii, i-am spus si eu ca il iubesc si nu vrea sa ma creada zice ca sunt prea mica, cum sa il conving ca chiar daca sunt mult mai mica decat el il iubesc? Raspundetiii am nevoiee. Multuumesc. :* :* :* Apropo eu am 13 ani si el 20:")

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Arata-i ca il iubesti si ca in ciuda varstei mai mici esti destul de matura in gandire.Fii alaturi de el in tot ceea ce are nevoie, abordeaza subiecet referitoare la lucruri care ii plac si lui pentru a nu simti ca nu are ce vb cu o tipa de 13 ani, alinta-l, rasfata-l, arata-i ca esti fericita langa el, ca e important pentru tine si iti est5e f drag si o sa va apropiati cat mai mult unul de altul. Ai grija insa sa nu umble cu tine doar pentru sex...pentru nimic in lume nu ii ceda acum, esti multe prea mica pentru asta...asteapta macar pana pe la 15 ani. O zi frumoasa si fericire iti doresc!

1 răspuns:
| alynutzabrunetyka16 a răspuns:

In primul rand arata-i ca il iubesti, si chiar iti doresti sa fiti impreuna, Si ca pentru tine nu conteaza ca el e mai mare, decat tine, Vb cu el si explica-i lucru asta fa-l sa inteleaga, arata-i din vb tale ca chiar daca ai 13 ani, Gandesti destul de matur si esti in stare sa iei o decizie de una singura:*; Sper ca am dat un sfat bunicel pentru ca si eu am fost in situatia ta:*:* pup succes :*:*