| mindyabusiness a întrebat:

Sunt depresiva. Mai mult bipolara. Ce sa fac? Sunt foarte trista, fostul meu iubit a trecut peste mine, are deja o iubita. Prietena mea cea mai buna si ea are pe cineva. Ma simt asa de singura. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Astaeunnickname a răspuns:

Mai terminaţi cu de-astea gen „Sutn depresivă. Ba nu, stai, stai! Eu sunt mai mult bipolară decât depresivă! Da, mai mult bipolară...".

Vouă doar vă place să vă daţi bolnavi, dar adevărul e că habar nu aveţi cât de groaznic e să ai depresie/tulburare bipolară. Dar voi vă alegeţi nişte boli şi credeţi că e mişto sau ce?

„Bipolar... Ce şmecher sună! Aşadar, sunt bipolar!"

Probabil te simţ singură, dar nu te mai dată suferindă de boli pe care nici măcar nu le cunoşti. Sper să nu ai niciodată depresie sau tulburare bipolară... Evident că nu ştii cât de nasoale sunt.

| MirelaG2 a răspuns:

Inseamna ca nu stii care sunt adevăratele probleme ale vieții daca esti depresivă doar din cauza asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E naspa sa ajungi in punctul ala in care tu nu esti suficienta pentru tine. Si daca fostul e cu alta ce, te ungea mai mult pe suflet daca il vedeai cum sufera, nu? laughing Ei bine la varsta voastra aveti parte doar de experiente nu si de timp pentru bocit.